skip to Main Content

Tholen, koop lokale waar; zo helpen we elkaar!

Even naar een restaurant voor een hapje of drankje zit er vanwege corona misschien even niet in. Dat betekent niet dat je elke dag noodgedwongen zelf moet koken, want veel Thoolse ondernemers bezorgen eten nu aan huis!

In deze moeilijke tijden worden onze lokale ondernemers hard geraakt. Laten we hen een steuntje in de rug geven! Doe uw inkopen bij lokale winkeliers. Is het niet (meer) mogelijk om de winkel te bezoeken? Misschien hebben ze een webshop of zijn een thuisbezorgdienst begonnen. Of bestel eens een maaltijd bij een horecazaak die met bezorging of afhalen is gestart. Dus voor online en (noodzakelijk) offline winkelen is onze oproep: Koop lokale waar, zo helpen we elkaar!

Bekijk het overzicht van ondernemers die zich hier hebben aangemeld.

Kan jij als ondernemer wel een steuntje in de rug gebruiken? Meld je dan hier aan. 

Zo houden we samen de Thoolse ondernemers overeind:

  • Bestel en laat het thuis bezorgen.
  • Koop cadeaubonnen.
  • Deel met vrienden hoe je Thoolse bedrijven steunt.
  • Betaal je rekening snel.
  • Blijf lid van je sportschool, vereniging of andere organisatie.
  • Steun Thoolse ondernemers en koop voor lokaal!

Eten en Drinken

Brasserie de Deu-Braek
0166-851945 of 06-40478103
info@dedeubraek.nl
www.dedeubraek.nl

Brasserie de Deu-Braek is te vinden bij Chaletpark Krabbenkreek en dichtbij de haven van Sint-Annaland. Nu we gesloten zijn doen we tijdelijk afhaal en breng service. Ook hebben we speciale acties zoals tapasweekend en dergelijke. Verder verzorgen we ook luxe ontbijt.  Kijk voor het menu of acties op onze website of Facebook.

Naast afhaal en bezorg verhuren we ook solexen, zeker een activiteit die juist nu extra leuk is om te genieten van dit ouderwets vervoermiddel om zo het mooie Tholen te ontdekken. Geopend vanaf woensdag tot en met zondag zijn we geopend vanaf 15 uur.

Nellie’s private dining
06-34379436 
nelliesprivatedining@kpnmail.nl
Nellies-private-dining Facebookpagina

Gaan we bij de pakken neerzitten nu we onze deur weer moeten sluiten? Nee natuurlijk niet! We gaan jullie net zo’n heerlijke avond bezorgen, alleen dan nu bij jezelf thuis. We bereiden iedere week een ander driegangendiner voor € 37,50, zodat je alleen nog de tafel hoeft te dekken. Bestellen graag op donderdag telefonisch 06-34379436, afhalen op vrij-za-en zondag tussen 17.00 en 18.00 uur. Alles is vers bereid in de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Als je voor twee personen besteld krijg je er ook nog een lekker flesje wijn bij cadeau! Dus… Nellie’s bij je thuis, gezellig toch? 

Voor nu hartelijk groetend,
Paula en Roman

Bowling, Restaurant en De Thoolse Pot
0166-600226
info@bowlingdethoolsebrug.nl
www.bowlingdethoolsebrug.nl

Nu bowling en restaurant dicht zijn, moesten wij iets anders verzinnen in deze rare tijd. We kwamen op het idee om de Thoolse Pot op te starten. Het concept is simpel. Elke dag keuze uit twee aardappelgerechten met groente en een stukje vlees. Het menu is uit te breiden met een soepje vooraf en een toetje na. Kijk op onze website onder de knop De Thoolse Pot. 

Zuster Evie Sint-Maartensdijk
06-53898269
sintmaartensdijk@zusterevie.nl
wegwijslokaal.nl/zuster-evie-sint-maartensdijk

Recepturen van toen, maar met een moderne twist. Diverse smaken muffins, brownies, ouderwetse chocolademelk, vers geweckte appelmoes met Thoolse appels (en likeur, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen) en meer. Mooie laagjes en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerkend voor de producten van Zuster Evie Sint-Maartensdijk. Allemaal met de hand afgevuld met, waar mogelijk, lokale ingrediënten zoals meel van Molen de Jager uit Oud-Vossemeer. Verkrijgbaar bij/via Het Wegwijs Lokaal, Markt 1 in Sint-Maartensdijk.

Brasserie Huys van Roosevelt
0166 – 769019
06 – 57506815
info@huysvanroosevelt.nl
www.huysvanroosevelt.nl

Onze gast is koning, en daarom verzorgen we vanaf heden een hele mooie kaart met afhaalmenuutjes!

We geven u  een regelmatig wisselend aantal keuzes uit onze voor- hoofd- en nagerechten. Daarnaast staat ook onze vermaarde Tapas Roosevelt op de kaart en kunt u een keuze maken uit onze mooie wijnen. Zo hoeft u zich tijdens de vele momenten die u knus thuis zit, niet meer druk te maken om heerlijke en sfeervolle hapjes op uw tafel.

U kunt uw bestelling zowel plaatsen via boeking@huysvanroosevelt.nl, als via de chat van onze FB-pagina. Ook telefonisch bestellen kan via 0166-769019 tussen 16.30 en 19.00 uur op de dagen dat we afhaalmenu’s verzorgen. U kunt uw bestelling vervolgens afhalen tussen 16.30 en 20.00 uur.

Check: www.huysvanroosevelt.nl/nieuws/afhaalmenu-huys-van-roosevelt

Tijdens onze openingsuren kunt u ook onze cadeaubon bestellen en afhalen. Altijd een leuk kadootje en een leuke verrassing voor de ontvanger, toch?

Slagerij Slager
0166-652448
info@slagerijslager.nl
www.slagerijslager.nl

Aangezien we met z’n allen zo veel mogelijk thuis moeten blijven bezorgen wij tegenwoordig van maandag t/m vrijdag elke middag en op zaterdagochtend uw boodschappen GRATIS thuis op het hele eiland Tholen inclusief Sint Philipsland. Door de week voor 10 uur besteld is dezelfde middag geleverd! Bestel nu via onze webshop www.slagerijslager.nl, per email info@slagerijslager.nl of telefonisch 0166-652448.

De Leeuw Verhuur 
06-33976970
wimdeleeuw@telfort.nl
www.DeVoordeligsteWinkel.com/shop

Nu onze feest en evenementen artikelen verhuur en vervoer stil ligt hebben we besloten een bezorgservice van trays frisdranken 12,50 en kratten bier 12,- per stuk ex. statiegeld op te starten op het Eiland Tholen met GRATIS bezorging boven de 35,- waarbij we streven binnen de 24 uur na bestelling te leveren.

Lege kratten nemen we gewoon weer mee terug.

Ook voor kip, friet, croissants etc. kunt u bij ons terecht!

Grand café Met Shmaak
0167-572436
info@metshmaak.nl
www.metshmaak.nl

Wij willen niemand onze Shmaakvolle gerechten laten missen deze aankomende periode. Daarom bezorgen ook wij aan huis. Ons aangepast menu vind je op onze Facebook pagina.

Liefs, van ons ❤️

Restaurant JuNa
info@restaurantjuna.nl
www.restaurantjuna.nl
0166-745288

Hotel Tholen
info@hoteltholen.nl
www.hoteltholen.nl 
0166-745280

Restaurant JuNa is open voor afhaal van de lekkerste lunch en diner gerechten. Geniet thuis van een lunch of diner! Profiteer meteen van onze actie op een aantal heerlijke wijnen en speciaalbieren. U kunt eenvoudig bestellen via tel. 0166-745288 (dagelijks vanaf 9.00 uur). Lunch afhalen is de hele week mogelijk, diner afhalen kan van donderdag tot en met zondag. Het menu is terug te vinden op onze website.

Ook Hotel Tholen is officieel geopend! Maak nu gebruik van de unieke openingsactie: Voor slechts
€ 25 per nacht inclusief 10% korting op het diner in Restaurant JuNa overnacht u tot 10 november 2020 in Hotel Tholen. Reserveren is mogelijk via de website.

We hopen u snel te zien!

Team JuNa en Hotel Tholen

Van de Velde Vis
0166-610676
vandeveldevis@gmail.com
Facebook – Van de Velde Vis Tholen

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk stukje verse vis, voornamelijk uit de Noordzee. Ook bakken we o.a. heerlijke kibbelingen en lekkerbekken. Bestellen is mogelijk. We leveren op bestelling ook mooie luxe visschotels en vishapjes. Voor een prachtig harinkje moet u ook zeker bij ons eens proeven!

Slijterij-Cadeauwinkel T Wienuus
0166-607270
info@wienuus.nl

Het is voor ons allemaal een roerige en onzekere tijd. Blij zijn wij dat de winkel open mag blijven zodat wij, zoals we gewend zijn 5 dagen in de week voor u klaar kunnen staan. Ook willen wij in deze “quarantainetijd” de mensen helpen die niet naar de winkel kunnen komen. We bieden dan ook de mogelijkheid dat wij ook thuis bezorgen. Geef je bestelling 0166-607270 of mail naar info@wienuus.nl. 

Landschapscamping Kruytenburg
0166-612403 of 06-12892530
kruidentuin@kruytenburg.nl
www.kruytenburg.nl

Onze nieuwe samenwerking voor deze zomer is met Sue. Sue staat voor ‘zoet zonder suiker.’  We verkopen deze heerlijke bites op bestelling. In totaal 7 verschillende smaken of een sharebox met 16 minibites. Op te halen in onze eeterij. Stuur een berichtje naar eeterij@kruytenburg.nl of 06-12892530. Op onze Facebook & Instagram pagina vind je ons assortiment. Let op alleen op bestelling!

Welkom op Kruytenburg!

Brasserie de Zeester
0166-667474
info@brasserie-dezeester.nl
brasserie-dezeester.nl

Dineer en geniet van het uitzicht naar Antwerpen tot de Zeelandbrug over de Oosterschelde. Onze Brasserie ligt pál aan de Oosterschelde. De brasserie is de gehele dag een levendige ontmoetingsplaats, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de prettige sfeer die er voor zorgt dat de grote variëteit aan gasten zich hier thuis voelt. Of u ons overdag bezoekt voor lunch, in de avond afspreekt met vrienden

Detailhandel

Wegwijs Lokaal
06-53898269
roland@wegwijslokaal.nl
www.wegwijslokaal.nl

De R is weer in de maand. De dagen worden snel korter en kouder. Gordijnen dicht, kachel aan en met een kop warme drank op de bank bingewatchen, een legpuzzel maken of een spelletje doen aan tafel. Zo tegen het eind van het jaar is het voor veel bedrijven, instellingen, zzp’ers een goede gewoonte om een geschenk(je) te geven aan medewerkers en/of (zakelijke)relaties. Dat kan op allerlei manieren, van een fles wijn tot cadeaubon of een pakje van die heerlijke Tholenaartjes (origineel koekje van Tholen). Bijvoorbeeld ook in de vorm van een (kerst)pakket. Wel eens gedacht aan een echt streekproductenpakket? Het Wegwijs Lokaal helpt je daarmee op weg. Zowel voor grote als voor kleine (lekkere, mooie, originele) cadeaus of pakketten. In combinatie met bijvoorbeeld producten van Zuster Evie Sint Maartensdijk (gemaakt in Sint Maartensdijk en zoveel mogelijk met lokale ingrediënten). Neem vrijblijvend contact op of, nog leuker, kom langs in ons Wegwijs Lokaal en informeer naar de mogelijkheden.

De Sjap
06-36030368
esmee@desjap.nl
www.desjap.nl

U kunt in onze gezellige winkel terecht voor babykleding, kinderkleding, speelgoed, kraamcadeautjes, snoep, cadeauartikelen, visbenodigdheden, Beeren ondergoed, panty’s, wol & fournituren en nog veel meer!! Onze openingstijden: op maandag zijn we gesloten, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Heeft u iets nodig maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of wilt u een (kraam)cadeautje laten bezorgen? Wij brengen het graag bij u thuis. In Sint Philipsland & Anna Jacobapolder gratis, de andere Thoolse kernen in overleg. 

ABS Naai- Borduur- en Breimachines
0166-602079
info@abstholen.nl
www.abstholen.nl

Voor creatievelingen hebben we heel veel wol en handwerk artikelen. Naai-, Borduur- en Breimachines verkoop en onderhoud.

Maandag            gesloten
Dinsdag              9.00 – 12.30 en 13.00 – 17.30 uur
Woensdag          9.00 – 12.30 en 13.00 – 17.30 uur
Donderdag         9.00 – 12.30 en 13.00 – 17.30 uur
Vrijdag                9.00 – 12.30 en 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag             9.00 – 14.00 uur

 

Verkerke Living
06-57320630
info@verkerkeliving.nl
www.verkerkeliving.nl

Verkerke Living maakt mooie stoere en sobere meubels voor in uw huis en tuin. Het is fijn om meubels in huis te hebben die precies zijn hoe u ze wilt. Kees Verkerke maakt van doorleefd hout mooie meubels op maat, zoals u ze wenst. Elke zaterdag zijn wij van half 9 tot 3 uur geopend en kunt u komen kijken in de werkplaats en showroom aan de Wouthoekweg 5b in Sint-Maartensdijk. Ook kan Kees bij u thuis komen meten en/of om ideeën uit te wisselen over het te maken meubel. Kijk alvast op onze Facebookpagina om ideetjes op te doen.

Molenwinkel De Vlaswiek
0166-603519
gorsel2005@zeelandnet.nl
www.molendeverwachtingtholen.nl

Molenwinkel De Vlaswiek  bied u een heel breed assortiment: 75 soorten ambachtelijke meelproducten, souvenirs, streekproducten, Zeeuwse Knop artikelen en veel betaalbare cadeauartikelen. Open van 1 oktober tot 30 april op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bak gezond en voedzaam. Mondkapje gewenst. 

DA Drogisterij Maja
0166-653438
westdorp16@zeelandnet.nl
https://www.da.nl/

DA Drogisterij Maja speelt dagelijks in op de vraag van de klant en past het aanbod daarop aan. Hier vind je bijvoorbeeld alles op het gebied van voedingssupplementen. Zoals de middelen van New Care, Vitalize en Golden naturals met daarin de beste ingrediënten als aanvulling op je dagelijkse voeding. Uiteraard hebben wij het hoogwaardige en voordelige DA-huismerk, in ons aanbod. Een digitaal spaarsysteem maakt winkelen bij ons nog aantrekkelijker! En het mooie is dat je hier ook meteen je post(pakketten) kunt afgeven of ophalen bij de PostNL-servicebalie.’ 

Id4U
Eendrachtsweg 10, Tholen 
0166-603909
jantine@id4u.nl

www.id4u.nl

Grafisch bedrijf Id4U staat zoals altijd voor u klaar!
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

  • Verwachten jullie een kindje en wil je geboorteboeken ophalen?
  • Ben je op zoek naar dé mooiste trouwkaart?
  • Heb je drukwerk nodig voor je bedrijf, stichting of gewoon zin in een praatje?
  • Even sparren over je nieuwe onderneming?

Wij zien je graag!

Team Id4U – Jantine, Adriëlle en Maaike

Thuismusje
Eendrachtsweg 10, Tholen
06-21191994

info@thuismusje.nl
www.thuismusje.nl

Dé webshop voor mooie invulboeken rondom zwangerschap of jonge kinderen, handige weekplanners, notitieboekjes, posters, adresboekjes, kraskaarten en veel meer leuks! Herinneringen vastleggen voor jezelf omdat ze veel te mooi zijn óf iemand blij maken met een leuk cadeautje … kijk eens bij ons in de shop.

Onze webshop www.thuismusje.nl is natuurlijk 24/7 geopend. Wij sturen jouw bestelling op of je kunt het ophalen bij ons in Tholen Stad.

Tot snel!

Team Thuismusje – Jantine, Adriëlle en Maaike

Dieleman
0166-602597
info@dieleman-tholen.nl
www.dieleman-tholen.nl

Wij zijn gewoon open op de normale tijden:
ma t/m do 8.00 – 17.30
vrij 8.00 – 20.00
zat 8.00 -17.00

+ gratis thuisbezorging op eiland Tholen, meer info: bel 0166-602597 of mail: info@dieleman-tholen.nl

Kantje Boord
06-13366150
polak189@planet.nl
www.kantjeboordtholen.nl

Kantje Boord is een gezellige winkel in de binnenstad van Tholen. U kunt er van alles vinden om te bijvoorbeeld te haken, breien of te naaien. Ook voor kledingreparatie en stomerij bent u van harte welkom maar tijdelijk kunt u helaas even geen stoomgoed inleveren. We hopen dat dit weer snel kan. U kunt in deze tijd van het corona-virus ook een beroep op ons doen om eventueel iets telefonisch te bestellen. Wij brengen het graag bij u thuis tegen een kleine vergoeding. I.v.m. dit vervelende virus zijn de openingstijden ook tijdelijk gewijzigd. Zie daarvoor onze website en Facebook. We verkopen  nu ook mondkapjes in de winkel, dankzij een groepje vrijwilligers die allemaal druk zijn achter de naaimachine. Een derde deel van deze opbrengst houden wij apart voor het goede doel.

Graag tot ziens bij Kantje Boord!

Ardi Keukens
0166-653448
info@ardikeukens.nl
https://www.ardikeukens.nl

Ardi Keukens is dé keukenspecialist op Tholen. Onze showroom is vanwege het coronavirus enkel te bezoeken op afspraak. U kunt een privé afspraak maken voor advies. Bij een privé afspraak stellen wij onze showroom aan u ter beschikking, zodat u in alle rust advies kunt krijgen en uw keuken kunt samenstellen. Een afspraak maakt u eenvoudig via onze digitale afspraakplanner op onze website.

Cuisine d’Oc keukens

Cuisine d’Oc keukens
0167-572979  of  06-40411900
info@cuisinedoc.nl
www.cuisinedoc.nl

Cuisine d’Oc keukens is een veelzijdige keukenzaak. We zijn een klein bedrijf, maar staan daardoor dicht bij onze klanten. We luisteren goed naar onze klanten en kunnen vrijwel alle (droom) wensen voor hun keuken waarmaken. Gaat u een nieuw huis kopen, en wilt u daarin een keuken naar uw wensen, geen probleem voor ons. Zie hieronder een foto van een prachtige nieuwe ‘industrial-look” keuken in onze showroom. Geen nieuwbouwplannen? Dan kunnen we uw bestaande keuken gewoon laten staan en renoveren we die tot een vrijwel nieuwe. Wij hebben daar nu veel ervaring mee. Wij waren altijd al op afspraak open en tijdens deze Coronacrisis blijven we dat ook gewoon. Bel of mail voor een afspraak.

Cultuur, kunst & recreatie

Kunstwerkplaats art-co
06-26088532
info@art-co.nl
art-co.nl

Kunst op tegel
Een Thools cadeautje
Speciaal voor jou

Kunst op Tegel
Een persoonlijk cadeau in deze bijzondere tijd. Speciaal voor jou maak ik Kunst op Tegel. Bijzonder is dat ik de Thoolse meekrap verwerk in mijn ontwerpen. Je vind ze in mijn webshop en voor € 12,50 maak ik een 13 x 13 tegel op maat. Afhalen of de voorraad bekijken? In overleg is veel mogelijk.

Do it yourself box
Liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Ga creatief aan de slag met de do it yourself box. Jij maakt dan zelf jouw tegeltje. Ook leuk voor kids! Ook de box vind je in de webshop.

Cadeau
Cadeautje nodig? Maar even geen tijd of inspiratie? Een cadeaubon is altijd goed. Je koopt bij mij al vanaf € 5 en zijn inwisselbaar voor kunst uit mijn atelier, kunst op bestelling of een workshop.

Agenda
Deelnemer Expositie Vrijheid in de Kunstkamer Scherpenisse, elke zaterdag open tot eind oktober
14 en 15 november Landelijk atelierweekend

Blog
Lees hier mijn laatste blogs

Jan Kettelerij – beeldend kunstenaar
0166-604206
info@jankettelerij.nl
www.jankettelerij.nl

Beeldhouwer van sculpturen in diverse steensoorten zoals marmer, Belgisch hardsteen, albast en Franse kalksteen. Met vakmanschap en betrokkenheid maakt Jan ook bijzondere grafmonumenten. 

Huis, tuin en natuur

Kwekerij Van Dijke
06-51168392
kpvandijke@zeelandnet.nl
Facebook Van Dijke

Wij kunnen alle soorten tuinplanten leveren en wij kunnen ze ook planten voor u. Ook tuinontwerpen en beplantingsplannen kunnen wij voor u verzorgen. Bel of mail ons voor verdere informatie of kom langs, iedere middag geopend en zaterdags de gehele dag.

Persoonlijke verzorging

Schoonheidssalon Liesbeth

Schoonheidssalon Liesbeth
06-23751101
salonliesbeth@zeelandnet.nl
www.schoonheidssalonliesbeth.nl

Wij blijven u helpen met huidproblemen! Wij adviseren u de juiste huidproducten die het beste bij u passen. We hebben kits met drie producten voor de perfecte verzorging vanaf € 37. Ook hebben wij nu tijdelijke thuis-Gezichtsbehandelingspakketten voor u samen gesteld, wat zit hier in? Mini-reiniging, peeling en diepte peeling, speciaal masker, testers van serums en dag- & nachtcrème. Kosten voor dit pakket € 29,95

Schoonheidssalon Edith
0166-602197
info@schoonheidssalonedith.nl
www.facebook.com/SchoonheidssalonEdith/

Sinds half mei zijn onze deuren weer geopend. Uiteraard werken wij strikt volgens de geldende richtlijnen van de RIVM en van de Branchevereniging. Bij Schoonheidssalon Edith kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een gezichtsbehandeling en/of lichaamsbehandeling. Uw huid verbeterd en uw lichaam en geest komen totaal tot rust. Alle behandelingen worden uitgevoerd met Sothys producten. Sothys is de specialist bij uitstek en is de topklasse in professionele huidverzorging. Ook kunt u bij ons terecht voor definitief ontharen door middel van een SHR-kuur. Kom gerust langs of maak een afspraak via 0166-602197 of 06-51517459.

Overig

Gewichtsconsulent Kim
06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl
www.gewichtsconsulentkim.nl

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Associated mediation
0166-667052
paul@a-mediation.nl
www.a-mediation.nl

In dit Corona tijdperk is alles anders, ook voor ons als mediators. Maar met de gepaste zorgvuldigheid zijn Paul en Ellen als MfN registermediators®, en geaccrediteerd familiemediator. Gewoon bereikbaar, niet alleen via telefoon, videobellen maar ook via de email. Als mediators in te zetten als neutrale derde bij bemiddeling van privé kwesties,  zakelijk- en arbeidszaken, bij echtscheidingen of als extern vertrouwenspersoon. Ook als u gewoon eens een luisterend oor nodig heeft, van gedachte wil wisselen over een voorgenomen scheiding of gewoon informatie nodig heeft, kortom als het vastloopt in de communicatie, neem contact op. En, …. zo  Zeeuws als het maar kan: “Het eerste contact is altijd gratis!”

Infra Koeriers
06-17439821
info@infrakoeriers.nl
www.infrakoeriers.nl

Infra Koeriers gevestigd in Tholen is dé koerier voor het halen en brengen van spoedzendingen voor het bedrijfsleven. Met 5 auto’s staan wij klaar om uw zending zo snel mogelijk, via de kortste route, zonder tussenstops, bij uw klant op te halen of af te leveren. Ons motto “Als morgen bezorgen te laat is!” zegt voldoende waar wij voor staan. Als bezorgen vandaag nog kan, zullen we echt niet wachten tot morgen.

Texaco Scherpenisse
0166-667468
scherpenisse@depooterolie.nl
www.depooterolie.nl

Nu we met z’n allen zoveel mogelijk thuis moeten blijven, wordt er ook minder gereden en dus minder getankt. Springt toch het brandstoflampje aan op uw dashboard of wilt u uw auto wassen? Denk dan aan uw lokale zelfstandige, Texaco Scherpenisse. Iedere dinsdag krijgt u maar liefst 15 cent korting op Euro95!

Ons Texaco tankstation is te vinden aan de Spuidamstraat 5 in Scherpenisse. We zien u graag!

Maandag t/m vrijdag 7.00 – 19.00 uur
Zaterdag 8.00 – 17.30 uur
Zondag gesloten

Helder Psychologie | Petra Reijngoudt
06-15052968
info@helderpsychologie.nl
www.helderpsychologie.nl

Vanuit mijn laagdrempelige praktijk in Sint-Annaland bied ik psychologische behandelingen en diagnostiek voor kinderen/jeugdigen. Momenteel is er voor zowel behandeling als psychologisch onderzoek geen wachtlijst; hulp kan direct opgestart worden. Maak je je zorgen over de ontwikkeling van je kind? Ik nodig jullie van harte uit contact met mij op te nemen.   

4×4 Sint Annaland
06-10834543
info@4x4sintannaland.nl
www.4x4sintannaland.nl

Bij 4×4 Sint Annaland kunt u terecht voor complete inrichting voor bedrijfs- en/of expeditiewagen. Van zonnekleppen tot verhogingssets, van led-verlichting tot recovery materiaal, van daktenten tot spoorverbreders. Kortom; een heel breed programma om uw wagenpark klaar te maken.

JVD Cameraservice
06-19933110
info@jvdcameraservice.nl
www.jvdcameraservice.nl

Het repareren, onderhouden en schoonmaken van digitale compact of spiegelreflex camera’s is onze specialiteit. Ook kunt u terecht voor uw lenzen, flitsers en toebehoren en verzorgen wij de kalibratie.
U bent van harte welkom bij vrijblijvende vragen of informatie en het halen en brengen van uw apparatuur (dit graag op afspraak).
Tot ziens!

SPH Int. Music, Artists and Events
0166-600600
info@sph-int.nl
www.sph-int.nl

De evenementensector ligt stil. Maar wij staan te trappelen om weer aan het werk te mogen gaan. Helpt u mee ons te ondersteunen? Artiesten, entertainment, personeels- of bedrijfsevent, jubileum, opening of ander soort feest in de planning? Vraag alvast een vrijblijvende offerte en koop uw evenement lokaal in. Samen maken we, na corona, er iets leuks van. In 2021 is SPH 25 jaar ondernemend in Tholen.

Back To Top