Ga naar hoofdinhoud

Tijdens ons ledenevent 2023 hebben we een drietal presentaties laten verzorgen over uiteenlopende onderwerpen die onze leden bezighouden. In navolging van de aanpak van vorig jaar bieden we ook nu de mogelijkheid om de onderwerpen verder uit te diepen in een aantal workshops die worden aangeboden in het eerste kwartaal van 2024. De voorstellen hiervoor tref je hieronder aan. Let op de workshops van Dockwize dus die over ‘Digitalisering’ en ‘APK voor je onderneming’ zijn ‘gratis’ te volgen als je je aanmeldt voor 29 december! Daarna geldt de reguliere prijs.

Vragen? Stuur een mailtje naar info@eilandtholen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Workshop – Inspiratiesessie energietransitie en verduurzaming

Op deze avond zal een collega-ondernemer zijn ervaringen en stappen rondom verduurzaming en energietransitie met jullie delen. Ook komen er diverse andere praktische en inspirerende voorbeelden voorbij die specifiek inspelen op de organisaties die deze avond bijwonen. Daarna kunnen er gerichte vraagstukken van de aanwezigen beantwoord worden door twee adviseurs. Alle deelnemers gaan naar huis met een eerste idee over hoe ze een start kunnen maken met hun eigen verduurzaming en energietransitie en weten ook via welke vervolgstappen ze hiermee aan de slag kunnen.

Prijs per persoon: gratis voor leden en € 25,- voor niet-leden (excl. BTW).
Datum: donderdag 14 maart
Tijd: 19.00 – 21.30 (eindtijd bij benadering)
Locatie: op locatie in Tholen (bij minimaal 10 deelnemers)
Trainer: Workshop verzorgd door Impuls

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Workshop –  No nonsense op weg naar veiliger en gezonder werken

Een veilig werkplek voor je medewerkers of een veilige omgeving bieden voor je bezoekers of klanten…natuurlijk hoort dat erbij voor jouw bedrijf. Maar waar begin je? Of hoe pak je het weer op? Hoe hou je het leuk en behapbaar, zowel qua tijd als qua investering. En loont dat? En hoe hou je vervolgens de aandacht voor veiligheid vast?

In deze serie van drie workshops van 2,5 uur kijken we samen op een no-nonsense, praktische manier naar hoe jullie veiligheid nu doen. We gaan (inter)actief aan de slag met thema’s die voor jouw bedrijf relevant zijn. Wist je dat zo’n 80%-90% van de incidenten ontstaan door hoe we als mensen doen. Door kleine maar effectieve veranderingen in dat doen kun je al veel bereiken. Iedere sessie ga je naar huis met slimme tips die je gelijk toe kunt passen!

Iedere sessie is steeds op het bedrijf van een van de deelnemers.
Natuurlijk is er een bonus voor jou als gastheer/-vrouw: een pitch over je bedrijf én de kans om een vraag in te brengen en advies/tips/suggesties van je collega-ondernemers en de trainster.

Prijs per persoon: € 275,00 voor leden en € 395,00 voor niet-leden. (prijzen excl. BTW)
Data: maandag 22 januari, maandag 4 maart, maandag 8 april
Tijd: 18.00 – 20.30 (inloop vanaf 17.30 met soep en broodjes)
Locatie: Bij één van de deelnemende bedrijven (misschien wel bij jou?)
Trainer: Workshop verzorgd door Annemarie Timmermans – gedragsveiligheidskundige ( www.annemarietimmermans.nl )

Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Workshop – Digitalisering

Is digitaliseren voor jou zinvol? Ja, als het een meerwaarde geeft die past bij jouw manier van ondernemen. Maar hoe dan? Misschien worstel jij, net als zoveel Zeeuwse (mkb-)ondernemers, ook met die vraag. En wil je net als zij jouw producten en diensten digitaal aanbieden of je interne bedrijfsproces optimaliseren? Top! Maar waar begin je nou zoiets? Het antwoord is simpel: bij deze workshop.

Tijdens de workshops gaan we in vier avonden aan de slag. Per avond nemen we één stap om ervoor te zorgen dat je je kunt concentreren op de verschillende facetten van je bedrijf en je niet in een keer alles onder handen moet nemen.

Na deze vier avonden heb je stap voor stap van jouw bedrijf of organisatie:

  • In kaart gebracht welke werkzaamheden binnen jouw bedrijf/organisatie relatief veel tijd kosten;
  • De externe en eventueel interne kosten van deze activiteiten in kaart gebracht;
  • Een idee welke werkzaamheden gedigitaliseerd kunnen worden en welke voordelen je daarvan kunt hebben;
  • Een concreet actieplan met stappen die je kunt gaan zetten om digitalisering in te zetten voor de verbetering van jouw bedrijf/organisatie

Prijs per persoon: gratis voor leden bij inschrijving voor 29 december 2023 (alleen een inzet verplichting dankzij Digitaal Doen). Voor niet-leden bij inschrijving voor 29 december 2023 zijn de kosten € 105,00. Vanaf 29 december zijn de kosten € 975,00 voor leden en € 1.080,00 voor niet-leden. (Alle prijzen excl. BTW)
Data: maandag 29 januari, woensdag 31 januari, maandag 5 februari en woensdag 7 februari
Tijd: 19.00 – 22.00
Locatie: op locatie in Tholen (bij minimaal 5 deelnemers)
Trainers: Workshop verzorgd door Dockwize

Schrijf je in via Activatie DDZ/APK (typeform.com)

Workshop – APK voor jouw onderneming

Waarom wel een APK voor je auto, maar geen check voor je onderneming? In deze workshop houden we jouw bedrijf/onderneming een spiegel voor met als doel om jouw onderneming weerbaar en toekomstbestendig te maken. We kijken naar de thema’s Product, Markt, Businessmodel, Ondernemer & Team en Financiën met een bijbehorende actieplan.

Prijs per persoon: gratis bij inschrijving voor 29 december 2023 (alleen een inzet verplichting dankzij de Provincie Zeeland). Voor niet-leden bij inschrijving voor 29 december 2023 zijn de kosten € 105,00. Vanaf 29 december zijn de kosten € 975,00 voor leden en € 1.080,00 voor niet-leden. (Alle prijzen excl. BTW)
Data: dinsdag 20 februari, donderdag 22 februari, dinsdag 27 februari en donderdag 29 februari
Tijd: 19.00 – 22.00
Locatie: op locatie in Tholen (bij minimaal 5 deelnemers)
Trainers: Workshop verzorgd door Dockwize

Schrijf je in via Activatie DDZ/APK (typeform.com)

Meld je aan voor de workshop

Inspiratiesessie energietransitie en duurzaamheid.

Naam(Vereist)
Ben je al lid van de stichting?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top