Ga naar hoofdinhoud

Toeristische gids Tholen & Sint Philipsland

Ontdek met deze toeristische gids onze eilanden Tholen en Sint Philipsland. Een nog onontdekt stukje Zeeland!

De wind door je haar. De zilte zee in de lucht. Een groen polderlandschap met oude dijken, molens, boerenhoeves en authentieke kernen. Omkaderd door het water van Nationaal Park Oosterschelde. Kom het al wandelend en fietsend zelf ontdekken en maak kennis met de cultuurhistorie en het agrarische landschap. Geniet op of aan het water of duik in de geweldige onderwaterwereld.

Breng een bezoek aan de verrassende en ambachtelijke winkeltjes, galerieën en streekproductenleveranciers. We ontvangen je graag op onze zonnige terrassen en in onze knusse restaurants. Tholen heeft je veel te bieden en met deze gids maken we je wegwijs zodat je niets hoeft te missen.

Toeristische kaart Tholen
Bij deze toeristische gids hoort onze gratis gratis toeristische kaart. Hierop vind je het complete wandel- en fietsnetwerk. Met daarnaast een overzicht van eet- en drinkmogelijkheden, attracties, verblijfsaccommodaties en ga zo maar door. Gerubriceerd per plaats en genummerd terug te vinden op de kaart. Op de achterzijde staan ook nog eens de plattegronden afgebeeld van alle negen kernen.

Download hier de toeristische gids 2024
Back To Top