skip to Main Content

Bouwen en wonen op Tholen

Wonen waar het water altijd dichtbij is en lonkt, het kan in iedere Thoolse kern. Altijd al zelf willen bepalen hoe je nieuwe huis er uit gaat zien? Het kan in Poortvliet! De gemeente Tholen heeft nu vrije bouwkavels in de verkoop waar gebouwd mag worden zonder welstandstoets. Zelf (laten) bouwen of zelf uw aannemer kiezen? Tradioneel of modern? Het mag allemaal in het plan Deestraat te Poortvliet.

In Suzannaland worden prachtige kavels aangeboden om vrij te wonen en vrij te leven. Unieke kavels aan de Oosterschelde in Sint-Annaland. Hier realiseert u uw wensen en komt uw droom tot leven. De verschillende kavelgroottes maken het mogelijk om specifieke wensen te vertalen naar heerlijk wonen zoals jij dat wilt!

Uitgelicht

Alles van wonen & bouwen op Tholen

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top