skip to Main Content

Hier ben je thuis

Wonen en leven dichtbij de natuur. Op Tholen woon je comfortabel en veilig, je hebt er alle ruimte. Ruimte om te genieten, alle ruimte om te wonen én te leven. Centraal gelegen, vlakbij bourgondisch Bergen op Zoom en op slechts een half uur van Antwerpen, Rotterdam en Goes, ben je altijd dichtbij de leukste culturele en culinaire verrassingen, maar óók vlakbij (hoger) vervolgonderwijs en gespecialiseerde zorg.

Met het prachtige polderlandschap als achtertuin vind je rust wanneer je dat wilt. Het landschap blijft verrassen, ieder seizoen van het jaar. Met een contstante blik op het water fiets of wandel je langs de prachtige routes over het hele eiland. De heerlijk zilte, gezonde zeelucht herinnert je iedere dag aan de vrijheid die je hier hebt. Zowel de stad Tholen als de kernen eromheen hebben elk hun eigen karakter. Het warme en rijke sociale leven hebben ze gemeen. Hier voel je je thuis.

Wij wonen er nu bijna een jaar, iedereen staat hier voor elkaar klaar

Diana de Bruijn, Sint-Annaland

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top