skip to Main Content

Het verhaal van: Petra Deurloo – Texaco Scherpenisse

Sinds 2005 ligt tankstation Texaco Scherpenisse prominent aan een van de toegangswegen van de kern Scherpenisse. Vanaf 2008 is het tankstation overgenomen door De Pooter Olie uit Terneuzen. Destijds is Petra Deurloo er begonnen als medewerkster en inmiddels is ze alweer vier jaar filiaalleidster van Texaco Scherpenisse. Haar team bestaat uit een club van vijf gezellige dames, waarvan drie ook al werkzaam waren bij de voormalige eigenaar de familie Duine.

Waarom ik voor dit vak heb gekozen? Ik vind het heel erg leuk werk! Als je bij het tankstation werkt, dan heb je veel klantcontact. Je weet bijvoorbeeld hoe het gaat met de buurvrouw van die klant, dat zoonlief geslaagd is van de andere klant en dat die ene klant net oma is geworden. Je merkt hier echt het ‘ons-kent-ons’ gevoel. Ik ben trots op de werkgever, De Pooter Olie. Ondanks dat zij verderop gevestigd zijn in Terneuzen en meerdere tankstations exploiteren, maken ze ook zo af en toe tijd vrij om even langs te komen.

Echte service met een luisterend oor

Onze klanten komen overwegend uit de buurt en door onze persoonlijke benadering willen we daarmee onze meerwaarde aantonen ten opzichte van een onbemand pompstation. Wij staan klaar voor mensen die assistentie nodig hebben bij het tanken, geadviseerd willen worden over de aanwezige producten en diensten en/of gewoon een leuk gesprek willen hebben. Wij zijn van mening dat het lokaal kopen erg belangrijk is om winkels in stand te houden en hopen ook dat inwoners van Tholen daar ook aan denken als er getankt moet worden. Daarnaast steunen we allerlei verenigingen in combinatie met onze DPO Tankpas en sponsoren lokaal waar mogelijk.

Neem eens de afslag naar ons tankstation  

Brand het lampje van je brandstoftank? Denk dan aan Texaco Scherpenisse en kom eens bij ons tanken! Ook zijn alle toeristen van harte welkom en geven wij graag tips om de buurt te verkennen. Maar ook voor een leuk cadeautje kun je bij ons terecht, zoals een bloemetje, chocolade of cadeaubon. Rondom bepaalde feestdagen organiseren we acties en waar mogelijk zijn andere Thoolse bedrijven daar dan de toeleverancier van. Ook verkopen we kranten en magazines en zijn heel trots op onze carwash. We adviseren klanten graag over de diverse wasprogramma’s die er zijn. Door onze ligging is dit een handige service op weg naar huis of camping.

Graag weer meer klanten over de vloer

Ik zou graag willen dat het drukker gaat worden bij de pomp en dat klanten zich meer op hun gemak gaan voelen. Wegens het verplichte thuiswerken werden er minder liters getankt, simpelweg doordat er minder werd gereden. Ook waren de klanten minder lang in de shop aanwezig, wellicht uit angst. Daarentegen hebben we nu extra goed ervaren hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn in het dorp, voor de klant om kleine producten te kunnen kopen in deze bijzondere tijd. Hopelijk blijven de klanten dat ook waarderen.

Texaco Scherpenisse  
Spuidamstraat 5
4694 CK Scherpenisse
0166-667468
info@depooterolie.nl

Website ➜
Facebook ➜

Back To Top