Ga naar hoofdinhoud

De Thoolkit

Wat is de Thoolkit?
De Thoolkit is een levendige database van afbeeldingen, waarbij auteursrechtenvrije afbeeldingen worden gedeeld. Alle inhoud wordt voor iedereen vrijgegeven, waardoor ze veilig kunnen worden gebruikt zonder toestemming te vragen of credit aan de kunstenaar te geven. Waarom? Om de beleving van Tholen voor iedereen zichtbaar te maken!

Kan ik de afbeeldingen gewoon gebruiken?
Je kunt kopiëren, aanpassen, distribueren en gebruik maken van de beelden, zelfs voor commerciële doeleinden, alles zonder toestemming te vragen en zonder het betalen van een toeslag.

Dit wil ik! Wat moet ik hiervoor doen?
De onderstaande afbeeldingen kunnen gewoon gratis gebruikt worden! De gehele database is te vinden via deze link. Ben je lid van Stichting Tholen Beter Bekend? Stuur ons een mailtje en krijg toegang tot de gehele database aan foto’s. Ben je nog geen lid, maar wil je wel gebruik maken van de Thoolkit? Neem dan contact met ons op.

Mag ik jullie logo op mijn website plaatsen?
Zeker, graag zelfs. Via deze link heb je toegang tot alle logo bestanden van Stichting Tholen Beter Bekend.

Bekijk hier de spelregels voor het gebruik van de beelden

Toegang tot de gehele Thoolkit? Wil je lid worden van Stichting Tholen Beter Bekend of wil je meer informatie over onze diensten? Stuur dan even een mailtje naar regiocoördinator Sandra Dekker via info@eilandtholen.nl

Heeft u al een wachtwoord ontvangen? Klik dan op de onderstaande knop om naar de gehele database te gaan.

Back To Top