skip to Main Content

Rijke cultuur

Tholen is authentiek en gastvrij: het heeft voor ieder wat wils. Het hele jaar door is er van alles te beleven.

Bezoek eeuwenoude molens en musea die de boeiende geschiedenis van de streek tot leven brengen. Struin door de straten van de sfeervolle dorpjes die vol staan met prachtig bewaarde panden en vele Rijksmonumenten.

Waan je terug in de tijd met een bezoek aan de musea en ontdek welke band Tholen heeft met ons koningshuis en de Amerikaanse familie Roosevelt. Of het nou is door de natuur of cultuur, of allebei: op Tholen raak je niet snel uitgekeken.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top