Ga naar hoofdinhoud
Wandelen in Zeeland? Loop langs de parels van Tholen

Wandelen in Zeeland? Loop langs de parels van Tholen

Eindeloos wandelen

Tholen is een echt wandeleiland. Er zijn verschillende wandelingen uitgezet, maar met een kaart in de hand kun je ook zelf de stoute wandelschoenen aantrekken en op pad gaan.

Je komt met behulp van het wandelnetwerk en met gebruik van de knooppunten langs stille boerenlandpaden, unieke uitzichten over het water en authentieke dorpskernen. Je loopt zelfs de kans om een trekvlotje te moeten gebruiken om je weg te kunnen vervolgen. Kortom hier móet je een keer gelopen hebben.
Ook de ommetjes rond de kernen zijn beslist een aanrader. Er zijn er negen. Op deze website vind je alle informatie zoals de startpunten, het type bewegwijzering en de lengte aangegeven. Je komt via de informatiepanelen ook nog achter leuke weetjes en historische feiten.

Een andere goede tip zijn de parelroutes. Deze korte interactieve routes zijn ook geweldig leuk als uitje met kinderen. Onderweg zijn er opdrachtjes en vragen die je uiteindelijk een parel opleveren bij het eindpunt. Keuze uit drie verschillende routes of loop ze alle drie!

Back To Top