skip to Main Content

Eindeloos wandelen

Tholen is ook een echt wandeleiland. Met slechts één stoplicht op het eiland is Tholen super rustig. Er zijn talloze wandelingen uitgezet, maar met een kaart in de hand kun je ook zelf de stoute wandelschoenen aantrekken en op pad gaan. 

Tientallen routes leiden je langs onontdekte plekjes, stille boerenlandpaden, unieke natuur en authentieke kernen. Ze behoren tot de mooiste wandelroutes van Nederland. Die móet je een keer gelopen hebben.

In dit rijtje springt het grootste en meest bekende event van Zeeland eruit: de Rabobank 7-dorpentocht. Al dertig jaar komen er elk jaar zo’n 1.500 tot 2.000 wandelaars uit heel het land voor naar Zeeland. Zij wandelen één van de zeven mogelijke afstanden tussen de 5 en 50 kilometer.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top