skip to Main Content

Watersport

Met zo veel water kan het niet anders dat watersporters hun hart kunnen ophalen op Tholen. Tholen kent diverse havens. Die zijn te vinden in Tholen-stad, Sint-Annaland, Stavenisse, Sint Philipsland, Strijenham, aan de Oesterdam en bij Anna Jacobapolder. Daarnaast kun je in, aan en op de wateren rond Tholen veel verschillende watersporten beoefenen. Wat is jouw favoriet?

Zwemmen? Dat kan natuurlijk volop. In het zoute water van de Oosterschelde, maar ook in een van de vele recreatieve plassen die Tholen rijk is of in een van de zwembaden. Of wil je meer actie? Duiken, zeilen, surfen, zeevissen … keuze genoeg!

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top