skip to Main Content

Het verhaal van: Anja Wielaard – Cadeaushop Sint-Annaland

Op 1 april jl. (echt geen grap) was het 15 jaar geleden dat Cadeaushop Sint-Annaland van start is gegaan. Anja Wielaard was net 25 jaar jong toen ze deze spannende uitdaging aanging. Wat een beleving en ervaring kwam er in de loop der tijd op haar mijn pad. Gouden momenten en hard werken. Zeker toen ze 5 jaar geleden verhuisde naar een veel groter pand in de Voorstraat. Niets is mooier dan mijn klanten tevreden en blij de deur uit te zien gaan, aldus Anja. Laat je meeslepen met haar verhaal.

Bij het verlaten van de middelbare school is Anja direct in de wereld van het verkoop vak gerold. Weliswaar nadat ze op school ook de bewuste keuze had gemaakt. Die keuze is goed en bepalend geweest voor het verloop van haar persoonlijkheid. De omgang met, en het ontmoeten van een diversiteit aan mensen maakt het verkopen zo ontzettend waardevol en mooi, ze zou het voor geen goud meer willen missen. Iedere dag weer, komen er ook allemaal van die blije kindersnoetjes voorbij. Ook daarin is niets mooier en puurder dan een kind, eerlijk, spontaan en oprecht. Als ze dan een goed en gaaf stuk speelgoed uit mogen zoeken, dan word ik daar zelf enorm blij van. Ze zijn nog zo jong en klein als ze al weten wie ik ben. Bij Anja hoort immers speelgoed, en ja, dat is echt een product waar veel liefde naar uit gaat. Speelgoed staat voor zoveel plezier. Het assortiment van Cadeaushop Sint-Annaland is breed, van huishoudelijke spullen tot speelgoed en van kleinmeubelen tot prachtige cadeau artikelen. Producten van een goede kwaliteit en die ook functioneel en/of mooi zijn. Anja Wielaard staat vierkant achter haar aanbod van artikelen en kan er veel over vertellen.

Persoonlijk contact en service

De meeste klanten van Cadeaushop Sint-Annaland komen er graag vanwege het persoonlijke contact. Maar ook voor dat extra stukje service. Onlangs nog stond ik enkele ventilatoren voor een oudere dame in elkaar te schroeven. Die vraag durven ze me gerust te stellen. Enkele keren per jaar bieden we uitgebreide service die ook wel bekend staat als de ‘scharensliep.’ Ook voor het afdrukken van foto’s kun je in haar winkel terecht. Lekker gemakkelijk en heel snel. Het is een plus dat deze winkel een regionale functie vervult, want naast klanten uit Sint-Annaland en de gemeente Tholen, komen die ook bijvoorbeeld uit Steenbergen, Nieuw-Vossemeer en Bergen op Zoom. Als het er op aan komt hoeft er geen enkele bewoner de brug over om elders te shoppen en zijn klanten van over de brug meer dan welkom op Tholen.

Toeristen als opsteker

Ook het toeristenseizoen is voor haar een belangrijke aanvulling in de zomermaanden. Vooral de omliggende parken leveren goede klandizie en de ervaring leert dat het de laatste jaren duidelijk merkbaar is dat toeristen een heel jaar rond aanwezig zijn. Ze ervaart dat als een als een opsteker voor Sint-Annaland en voor de aanwezige ondernemers. We nemen daarom ook altijd wat Zeeuwse producten op in ons assortiment. En de foldertjes van de Beleef en Proef route delen we met alle andere info die we hebben liggen van andere ondernemingen graag aan onze toeristen uit.

Webshop zorgt voor verrassingen

Social media als Facebook en Instagram zijn voor mij krachtige en spontane verkoopkanalen. Daarbij zorgt de webshop voor een andere dynamiek, al zal de fysieke winkel prioriteit blijven krijgen. De webshop is er zeker niet voor niets is. Er worden bestellingen geplaatst en verzonden door het hele land. Bezorgd wordt er op het moment dat de klant zelf geen middelen en mogelijkheden heeft tot afhalen. Dan sta je soms zomaar onverwachts op de hoogste verdieping van een flatgebouw in Bergen op Zoom, zulke dingen gebeuren, terwijl je zo een actie vanuit de stad niet verwacht, aldus Anja.

Van droom naar wens

In haar winkel hoopt ze gezond oud te mogen worden en dat ze mag blijven doen wat ze deed. Ze hoop tevreden te blijven met wat ze heeft. Een droom is misschien ook een groot woord, laten we het een wens noemen, aldus Anja Wielaard. Klanten zijn daarbij onmisbaar. De slogan, wees loyaal koop lokaal, is een tijd geleden al gelanceerd. Een passende uitroep waar ze natuurlijk van harte achter staat. Er valt immers zoveel te halen in eigen dorp of binnen de gemeente Tholen. Natuurlijk missen we in onze kern bepaalde specialiteiten, zoals schoenen, betaalbare (kinder)kleding en een goed verzorgde bloemenshop. Het zou prachtig zijn dat er winkels in het dorp erbij zouden komen. Mijn wens is tevens dat iedere inwoner van Tholen bekend wordt met de vele mooie winkels die er zijn. Dat kan extra gestimuleerd worden door een soort van strippenkaart met acties en daaraan bijvoorbeeld een fietsroute gekoppeld. Daarnaast een wedstrijd van met de ‘leukste, beste onderneming van Tholen.

Geopend van maandag tot en met zaterdag en met uitzondering van de woensdagmiddag.

Cadeaushop Sint-Annaland
Voorstraat 5-7
4697 EH Sint-Annaland
0166-652870
info@decadeaushop.com

Website ➜
Facebook ➜
Instagram ➜

Back To Top