skip to Main Content

Lekker Eten & Drinken

Een visje uit de Oosterschelde, een hele kreeft, de beste mosselen van Nederland, lamsoren of Thoolse dikbil. In Tholen kun je heerlijk eten.

Het aanbod van sfeervolle restaurantjes, bijzondere streekproducten en verse vis is groot. Of je nu aanschuift voor een lunch tijdens je fiets- of wandeltocht of uitgebreid komt dineren. Uit eten gaan in Tholen is een belevenis. Met een beetje geluk heb je uitzicht op het water. Voor je het weet blijf je langer hangen dan je van plan was. Wat is lekkerder? Het lokale eten of dat ultieme vakantiegevoel?

De mooiste verse asperges, aardbeien, appels, peren, rood fruit en uien passeren de klok op de Streekproductenveiling. Maar ook echte Thoolse vis, eieren, kasproducten en bloemen van producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland én de Brabantse Wal. Om het nog maar niet te hebben over de Oosterscheldepaling en boluslikeur. Een bezoek aan de veiling mag je dan ook niet misschien wanneer je de lekkerste smaken van Tholen wil ontdekken. Na de ontvangst met koffie en een Zeeuwse bolus neem je plaats in de bankjes. Bieden maar! De streekproductenveiling is geopend in de maanden juni t/m augustus op woensdagochtend en -middag.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top