skip to Main Content

Doen & Zien

Verken het eiland te voet, fiets of auto. Waai uit aan de Oosterschelde, of geniet van alle mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Het mooiste eiland om te wandelen in Zeeland  dankzij het afwisselende Thoolse landschap leent zich perfect voor een verkenningstocht. 

Ook buiten de gemeente Tholen is er in Zeeland van alles te beleven. Denk hierbij aan de mossel en oestervisserij in Yerseke. Ook het buitenland is veel dichterbij dan u denkt. Zo ligt Antwerpen op zo’n 35 minuten rijden van Tholen.

Het bourgonische Bergen op Zoom is slechts 10 kilometer vanaf Tholen verwijderd. De Zeeuwse steden Zierikzee en Goes zijn goed te bereiken en ga zo maar door. Tholen is een ideale uitvalsbasis om erop uit te trekken.

Ook leuk om te doen

Outdoor Elements Paintball

Outdoor Elements Paintball

Outdoor Elements Buggy Rijden

Outdoor Elements Buggy rijden

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top