Ga naar hoofdinhoud

Lidmaatschap Stichting Tholen Beter Bekend

Inleiding

Het doel van onze stichting is het investeren in de aantrekkelijkheid van Eiland Tholen en het promoten hiervan. We zetten samen Tholen beter op de kaart en geven het zo meer bekendheid. We streven daarbij naar meer inwoners, meer werkgelegenheid en meer toeristen. Hiermee houden we onze kernen leefbaar en vitaal. Dat winkeliers en horeca meer gasten ontvangen, dat scholen meer kinderen in de schoolbanken krijgen, dat meer bezoekers naar onze gemeente komen. Dit allemaal omdat we nu al zoveel in huis hebben. De inspanningen van het marketingteam zijn erop gerecht om Tholen met name digitaal beter op de kaart te zetten. Dat doen we door een eigentijdse website, sociaal mediakanalen en het voeren van online campagnes. Echter ook fysieke middelen worden ingezet om het doel te bereiken.

Voordelen
Waarom je lid zou worden van onze stichting? Daar heeft iedere ondernemer wel een reden voor. Lees hieronder zelf maar eens waarom deze ondernemers gekozen hebben voor het lidmaatschap.

Vanuit de gedachte ‘samen sterk’ hebben wij gekozen voor het lidmaatschap. Immers als we met zijn allen de bekendheid van het eiland kunnen vergroten, dan zal dit voor een ieder vroeg of laat ‘iets’ (contacten/relaties – opdrachten) gaan opleveren.

Niels van den Ouden – Van den Ouden Makelaars

Door het lidmaatschap van de stichting wordt ons bedrijf verder op weg geholpen om bijvoorbeeld vacatures beter ingevuld te krijgen, waarbij kennis en expertise van collega bedrijven aan elkaar gekoppeld worden, ook het profileren van mij als Thoolse ondernemer helpt ons bedrijf op een andere manier onder de aandacht te komen.

Hermen Bouman – Woonboulevard Poortvliet XXL

Stichting Tholen Beter Bekend, de naam zegt het al: Ons lidmaatschap heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf meer naamsbekendheid heeft gekregen in Tholen en omgeving, zodat wij meer gasten konden verwelkomen bij ons aan boord van de Zwerver 3.

Ilse en Jos Molenaar – de Zwerver Rondvaarten

Stichting Tholen beter bekend heeft ons bij de start van de boerderijwinkel enorm geholpen om bekendheid te krijgen. Nu helpen ze ons met het doorontwikkelen van de dromen die we hebben voor ons bedrijf!

 Joris en Miranda Wisse – Kraampje van Wisse

Zoek hieronder een reden waarom het lid worden van onze stichting interessant voor jou kan zijn:

 • Omdat je trots bent op jouw kern, jouw eiland, jouw gemeente.
 • Omdat je wilt meeliften op activiteiten die vanuit het collectief worden georganiseerd.
 • Omdat je gebruik wilt maken van de digitale kanalen van de stichting om daarmee een breder publiek te bereiken.
 • Omdat je wilt besparen op kosten van fotografie en/of huisstijlontwikkeling.
 • Omdat je collega ondernemers wilt ontmoeten, leren kennen en elkaar inspireren.
 • Omdat je een organisatie wilt ondersteunen die Tholen promoot zoals het is.
 • Omdat je zo ook een bijdrage wilt leveren aan een positief imago van Tholen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Natuurlijk allereerst eeuwige roem en heel veel blijken van waardering.
 • Tevens vermelding op onze site waarbij bezoekers direct kunnen doorklikken naar jouw site. Dat gaat zeker veel meer bezoekers opleveren.
 • Een uitnodiging voor exclusieve ledenbijeenkomsten, een ideaal moment om andere ondernemers uit zeer uiteenlopende branches te ontmoeten. Informatieve en bovenal leuke bijeenkomsten.
 • Een x-aantal gratis toeristische kaarten van Tholen. Een zeer gewild product wat jij gratis mag verstrekken aan je gasten, klanten, bezoekers of medewerkers.
 • Een x-aantal representatieve Thoolse tasjes die je heel goed als cadeauverpakking kunt gebruiken of die je kan inzetten als goodiebag.
 • Het rechtenvrij en gratis gebruik maken van de fotobeelden in onze beeldbank ten behoeve van het promoten van jouw en onze omgeving.
 • Een korting op een aantal diensten die we aanbieden, zoals de Thoolse Gastheertraining.
 • Exclusief aanbod voor gouden leden is het doorplaatsen van Facebook- of LinkedIn berichten via de social media kanalen van onze stichting. Je bereikt daar absoluut veel meer lezers mee.
 • Een extra opvallende lay-out van jouw vacature in onze digitale vacaturebank.
 • Tevens bieden we maatwerk aan leden met het gouden lidmaatschapspakket Voor wat, hoort wat.
 • Je hebt inspraak in onze aanpak en de toekomstige promotionele ontwikkelingen.
 • En tot slot: het rijtje met tegenprestaties groeit ieder jaar een stukje verder. Wie weet waarmee we je nog meer gaan verrassen?

Tarieven

Afhankelijk van de sector waarin een bedrijf opereert en afhankelijk van de grootte van het bedrijf zijn de contributietarieven daarop afgestemd. Onderin deze pagina tref je de tarieflijsten aan per sector. Je hebt vervolgens de keuze uit 4 pakketten. Hoe hoger het pakket, des te meer tegenprestaties je ontvangt. Het supportschap is voor die bedrijven die onze stichting een warm hart toedragen. Het gouden lidmaatschap biedt onder andere exclusief de mogelijkheid tot het delen van Facebookberichten aan. Met de bijna 11.000 volgers een zeer interessante manier om op een andere wijze onder de aandacht te komen.

Op- en afwaarderen

Afhankelijk van de behoefte kan door het jaar heen het lidmaatschappakket worden opgewaardeerd. We sturen dan een nota voor het hogere bedrag en kijken daarbij ook naar de resterende looptijd. Afwaarderen is ook mogelijk en dient voor het einde van het lopende jaar te worden doorgegeven. In het nieuwe jaar wordt dan een factuur verstuurd voor het bedrag wat behoort bij de pakketkeuze.

Opzeggen

Het beeïndigen van het lidmaatschap dient voor het eind van het lopende jaar te worden doorgeven via info@eilandtholen.nl. Het lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het daaropvolgende jaar verwerkt in onze adminstratie. Bij niet tijdig opzeggen wordt het lidmaatschap automatisch voor een jaar verlengd.

Stap jij ook een in deze promotionele trein?

Heb je vragen of wil je direct het lidmaatschap in orde laten maken? Stuur dan simpelweg een mail naar info@eilandtholen.nl of bel Jack Westdorp op 06-53935773. Je krijgt vervolgens een maatwerk voorstel gemaild.

Schrijf je direct in

  Kies een pakket (zie de rewards onderaan deze pagina)
  Adres

  Lokaal Kopen Is Leuk, Lekkerder En Veilig
  Back To Top