skip to Main Content

Het verhaal van: Claudia Kot van Claudia’s Boetiek in Tholen

Claudia Kot is eigenaar van Claudia’s Boetiek in de binnenstad van Tholen. Ze is in de kern Tholen geboren en getogen en dat maakt haar een trotse Tholenaar. In totaal werkt ze samen met 3 andere medewerkers in haar kledingzaak die ze 8 jaar geleden is gestart. Destijds begonnen als een kinderkledingwinkel, maar later overgestapt naar damesmode en accessoires en daarnaast ook nog babymode. Claudia vertelt over haar drijfveren. 

Claudia werkte destijds in de verkoopbranche en toen begon het hebben van een eigen winkel toch wel te kriebelen. Ze was niet echt op zoek, maar het kwam uiteindelijk op haar pad en een droom kwam uit. Ze begon in een klein en smal winkeltje en maakte de overstap naar de ruimere behuizing aan de Eendrachtsweg. Toen nog Claudia’s kinderboetiek, later werd het Claudia’s Boetiek. De kleding die in haar boetiek te koop is, is met zorg uitgezocht en ingekocht en probeert zich daarmee te onderscheiden in het bestaande aanbod van kledingwinkels op Tholen. Zowel de jongere als oudere dames kunnen bij haar prima slagen en krijgen een uitgebreid en eerlijk advies. Naast kleding zijn er ook bijpassende accessoires te koop, zoals riemen, tassen en hoeden. Klanten weten haar winkel inmiddels goed te vinden en komen niet alleen uit de kern Tholen, maar vanuit de gehele gemeente. Maar ook van over de brug of dam, zoals uit West-Brabant, Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland.

Shoppen met een plus  

Claudia’s wens voor de toekomst is een open en gezellige winkel in Tholen te hebben en te behouden. Ze is daarmee afhankelijk van de goodwill van haar bestaande en nieuwe klanten. Ook toeristen zijn een belangrijke doelgroep, zo bezoeken gasten van Waterrijk Oesterdam regelmatig haar winkel. Een publicitaire actie als deze helpt ook om onder de aandacht te komen en te blijven. Er is immers zoveel te koop in en op Tholen. Neem nu de Eendrachtsweg met tal van leuke en afwisselende winkels. Het is ook juist de combinatie met een bezoek aan de gezellige binnenstad van Tholen wat shoppen bij Claudia’s Boetiek extra de moeite waarde maakt. Wat is nu leuker om na een succesvolle aankoop in haar winkel dit te vieren op één van de vele gezellige terrasjes in de binnenstad? Of boek anders eens een rondwandeling onder leiding van een stadgids, super leerzaam en leuk. Claudia en haar medewerkers nodigen iedereen dan ook van harte uit voor een bezoek aan haar winkel en de binnenstad van Tholen.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Claudia’s gaat met haar tijd mee door haar webshop. Ze combineert daarmee de voordelen van fysiek en digitaal winkelen. Vóór 15.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag de bestelling afgeleverd binnen de grenzen van de gemeente Tholen. Claudia’s website laat heel duidelijk zien wat er te koop is. Haar vrouwelijke modellen stralen in hun kleding als ze die poseren in de historisch binnenstad. Kijk zelf maar eens op de website.

Claudia’s Boetiek
Eendrachtsweg 6
4691 EK Tholen
0166-610913
info@claudiasboetiek.nl

Website ➜
Facebook ➜
Instagram ➜

Back To Top