skip to Main Content

Zeeland op z’n mooist

Een zwoel windje door je haar. De zilte zee in de lucht. Het trage landshap glijdt aan je ogen voorbij. Oude dijkjes, molens, boerenhoeves, lieve dorpjes duiken erin op. Rust en ruimte. Alles glijdt hier van je af. Hier begint Zeeland. Tholen is thuiskomen.

Zeeland is vlakbij. Tholen ligt bijna aan de A4, dus is gemakkelijk aan te rijden. De brug over… En je bent in Zeeland. En er helemaal uit. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen, lekker lui lummelen aan een strandje, een terrasje doen in een van de leuke dorpjes die Tholen rijk is. Tholen is tof.

Ook voor de actieve recreant is er van alles te doen. Zeilen, surfen, duiken, zeevissen… Tholen heeft voor elk wat wils.

Overnachtingsmogelijkheden zijn er volop. Van eenvoudig tot chique, in de natuur of in een dorp.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top