skip to Main Content

Zij helpen u verder

Op en rond Tholen zijn allerlei partijen actief die in de startblokken staan om u verder te helpen. U kunt zich over uiteenlopende thema’s goed laten informeren.

Of het nu gaat om het vestigingsbeleid van de gemeente, subsidies, procedures… Eigenlijk het minst leuke deel van ondernemen. Gelukkig hoeft u niet alles zelf uit te zoeken. Tal van deskundigen staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden zodat u goed geïnformeerd  de stap naar Tholen kunt zetten.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top