skip to Main Content

Fiets en geniet

Het is heerlijk fietsen in Nederland, maar zeker in de rustige polders van Zeeland zoals die volop op Tholen te vinden zijn. Geniet van het uitzicht als je langs of door Nationaal Park Oosterschelde rijdt. Ver weg van alle drukte. 

Tholen heeft maar één stoplicht op heel het eiland. Uniek voor Zeeland, uniek voor Nederland. Dat zegt genoeg! Niet voor niks is Zeeland benoemd tot 5-sterren fietsprovincie: het hoogst haalbare niveau. Maar ook ideaal om te wandelen in Zeeland dankzij een prachtig en goed onderhouden fietsnetwerk en de vele (fiets)cafés op de route maken van elke fietstocht een feestje.

Een (elektrische) fiets huren is geen gek idee. Er valt zoveel te ontdekken. Stel je eigen route samen met de verschillende (gratis) fietsroutes van de VVV. Eén ding is zeker: op Tholen raak je niet uitgekeken. Hooguit stop je af en toe voor een lekkere lunch of een verkoelend drankje. En dan weer dóór, want er is nog zoveel te zien! Neem je fiets ook eens mee op het pontje, verlaat Tholen even, en beleef  wat Zeeland nog meer te bieden heeft.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top