Ga naar hoofdinhoud
Ontdek onze vijf-sterren-fietsprovincie

Ontdek onze vijf-sterren-fietsprovincie

Fietsen in Zeeland; dat is genieten

Het is heerlijk fietsen in Nederland, maar zeker in de rustige polders van Zeeland zoals die volop op Tholen te vinden zijn. Wist je dat er slechts één stoplicht is op het hele eiland. Als dat geen teken is van ultieme rust…

Hier ben je ver weg van alle drukte en geniet je van het uitzicht over het water als je langs het Nationaal Park Oosterschelde rijdt. Buitendijks fietsen is beslist één van de bijzondere kwaliteiten van het Thoolse fietsknooppuntennetwerk. Stap op de pedalen en ontdek het zelf.

Even uitblazen en op krachten komen kan op één van de vele terrassen bij de Thoolse horeca of stop bij een fietsrustpunt. Daar tref je een (picknick)bank en oplaadpunt.

Fiets ook eens naar de klapbank in Anna-Jacobapolder daar kun je luisteren naar de historie van Tholen op drie verschillende momenten in de tijd. Of neem je fiets mee op een pontje – verlaat Tholen even – en beleef wat Zeeland nog meer te bieden heeft.

Een (elektrische) fiets huren is geen gek idee. Er valt zoveel te ontdekken. Eén ding is zeker: op Tholen raak je niet uitgekeken. Hooguit stop je af en toe voor een lekkere lunch of een verkoelend drankje. En dan weer door, want er is nog zoveel te zien!

Back To Top