skip to Main Content

Bedrijfsruimten

Op zoek naar een geschikt pand voor uw onderneming dan heeft Tholen een keur aan mogelijkheden. De economie die groeit en zorgt voor doorstroming in het zakelijk onroerend goed. Zo zijn of komen er bestaande panden beschikbaar van waaruit u kunt gaan ondernemen.

Zoekt u de kortste route naar de snelweg dan biedt het bedrijvenpark bij Tholen-stad diverse interessante mogelijkheden. Zodra u via de brug over de Eendracht de gemeente Tholen binnenrijdt vind u het terrein aan uw rechterhand. Is die afstand tot de A4 wat minder relevant dan zijn er ook diverse nog interessantere mogelijkheden op de bedrijventerreinen van de Thoolse kernen Sint-Maartensdijk, Stavenisse en Sint-Annaland.

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Kopen of huren? We vertellen u er graag meer over.

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Share This
Back To Top