Ga naar hoofdinhoud

De Boulevard

Boulevardwoningen in Sint-Annaland

Wie wil er nu niet wonen in Zeeland met zee en strand op loopafstand. een plek waar je op slechts 40 minuten van Rotterdam, Breda of Antwerpen woont. Waar je jezelf nog echt kan wanen in een omgeving van rust en groen. Dat is de boulevard in Sint-Annaland.

Op deze werkelijk unieke locatie worden 22 luxe woningen gerealiseerd. U heeft de keuze uit een vrijstaande of twee-onder-één kap woning. Alle woningen beschikken over een ruim perceel, een voortuin met oprit en een achtertuin in de vorm van een verhoogde tuinen. Deze bijzondere achtertuin is hoger gesitueerd, wat garant staat voor rust en ruimte. Een werkelijk heerlijke plek met uitzicht op de jachthaven en het strand op loopafstand.

Vrijstaande woning
Met recht een luxe woning, een ruime voortuin met oprit en een inpandige garage. Op de begane grond is bovendien een riante extra kamer gesitueerd, bijvoorbeeld geschikt voor een eigen werkkamer, studiekamer of praktijkruimte. De eerste woonlaag is voorzien van een balkon aan de voorzijde en heeft de achterzijde opslaande deuren naar de ruime achtertuin. Boven vindt u vier slaapkamers met een optie tot een balkon aan de achterzijde, zo geniet u van een werkelijk uniek uitzicht.

Twee-onder-één-kap
Deze woningen zijn voorzien van een oprit en een inpandige garage. De eerste woonlaag is voorzien van een balkon aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar de ruime achtertuin. Vanuit uw slaapkamer geniet u van een prachtig uitzicht.

Update week 50 – 2023

Update week 2 – 2024

Back To Top