Ga naar hoofdinhoud
P_oortvliet

Vrije kavels

Aan de Deestraat in Poortvliet is een ruime hoeveelheid grond beschikbaar voor nieuwbouwwoningen. In het gebied mag welstandsvrij gebouwd worden. Er zijn al kavels  beschikbaar vanaf 300 m2 met een grondprijs van € 231,13 per m2 (inclusief btw, prijspeil 2020). Zo heb je dus al een ruime kavel voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u liever heel veel ruimte? Er zijn ook grote vrije kavels beschikbaar tot wel 1.280 m2. Kijk hieronder op de interactieve kaart naar de beschikbaarheid. Maar let op: er is veel vraag, dus wie eerst komt ………!

20181121_Maritiem_HR

Talrijke mogelijkheden

Of je nu een starterswoning, gezinswoning, generatiewoning of villa wilt bouwen, bijna elke woning kan worden gebouwd in verschillende sfeervarianten van klassiek tot modern. Nadat je gekozen hebt voor een kavel kun je zelf een aannemer en/of architect zoeken. Natuurlijk kan de gemeente Tholen je handige tips geven en uiteraard is het ook mogelijk dat je geheel zelf je woning ontwerpt!

1X1A2351

Deestraat Poortvliet

Altijd al gedroomd van zorgeloos genieten in een eigen droomhuis op het rustieke eiland Tholen, aan de Oosterschelde? Die droom wordt werkelijkheid in Poortvliet. Nu al een prachtige plek voor een eindeloos vakantiegevoel.

In de 17e en 18e eeuw waren achtereenvolgens Christoffel en Martinus Jacobus Gaaswijck ambachtsheer van Poortvliet (1766-1787 resp. 1788-1839). Laatstgenoemde was bovendien dijkgraaf en de 1e burgemeester van het dorp (1813-1832). Door straks de nieuwste straat van Tholen om te dopen tot Gaaswijck wordt deze naam voor altijd verbonden aan de kern Poortvliet.

Voorbeeld bouwstijlen

Modern, klassiek of landelijk? Wanneer je aan nieuwbouw denkt zijn de mogelijkheden eindeloos. Ter inspiratie presenteren we hieronder drie verschillende soorten bouwstijlen. Gemeente Tholen kan ook bemiddelen, zoals bij tekenwerk en aannemer. Uiteraard is het ook mogelijk dat je zelf een aannemer zoekt of zelf een ontwerp maakt.

3d type Ou:Users:robinvanderreijnst:Marketingteam Tholen Dropbox:Marketing Tholen:03 Marketing:Kavels:Bebording:Ai:3d type Oudeschans II klassiek.jpgdeschans II klassiek

Klassiek

Een klassieke bouwstijl geeft je woning een gezellige en warme uitstraling. Deze bouwstijl vindt zijn oorsprong in de monumentale stads- en dorpskernen. Een klassieke woning is statig en elegant van uitstraling, waarbij de woningen die evenwijdig met de straat gebouwd worden vaak in spiegelsymmetrie zijn opgezet.

3d Nieuwpoort Modern

Modern

De moderne woning staat voor strak en minimalistisch. Dit wil zeggen dat er weinig kleuren en decoratieve elementen te vinden zijn in een woning als deze. Aan de buitenzijde zie je vaak rechte muren en hoeken met industriële elementen zoals beton en platen. Binnen wordt de lijn doorgetrokken in wanden, vormgeving, interieur en meubilair. Het huiselijke en gezellige karakter van het huis is echter niet onbelangrijk. Daarom komt een moderne woning met rieten kap steeds vaker voor.

3d type Elburg Jaren 30

Jaren ’30

Een jaren ’30 stijl geeft je huis een exclusieve uitstraling, het combineert de charme van toen, met het comfort van nu. Een combinatie van strakke lijnen, grote raamopeningen, brede goten met omlopende gootkoppen, grote dakoverstekken en warme gevelkleuren typeren de stijl

Leer Poortvliet kennen

De kern Poortvliet ligt op het eiland Tholen in de provincie Zeeland. Het dorp is in Zeeland vooral bekend vanwege de grootste woonboulevard in de Benelux. Poortvliet wordt in de geschiedenisboeken voor het eerst vermeld in 1203. Het is ontstaan rondom een inbraakgeul van de Pluimpot. Tholen was vroeger een reeks van losse eilanden met daartussen grote en kleine geulen. De Pluimpot was een van de grootste geulen. In 1957 is de Pluimpot afgesloten, tegenwoordig is het een natuurgebied met veel vogels.

Wist u dat:
Willie Wartaal geboren is in Poortvliet? De rapper uit De Jeugd van Tegenwoordig werd op Zeeuwse grond geboren, maar groeide daarna op bij zijn moeder in Amsterdam.

Interesse? Blijf op de hoogte!

Interesse in kavels, nieuwe bouwgrond en wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe projecten op heel eiland Tholen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe prachtige kavels en projecten in de gemeente Tholen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!Back To Top