Ga naar hoofdinhoud

Thoolse Streekproducten

De Schuur van Poortvliet

Graag stellen we je voor aan: Nancy, Jack en Bram van De Schuur van Poortvliet bij Poortvliet

Wat verkopen jullie precies?
Wij hebben dagvers ambachtelijk ijs, gemaakt door Bram. Daarnaast verse friet – van onze compagnon Jack – met allerlei lekkers erbij. Een kopje koffie met een lekkere punt taart of borrelen (hapje en een drankje) is bij ons ook mogelijk.

Wat is de ontstaansgeschiedenis van jullie bedrijf?
Wij zijn van oorsprong een fruitbedrijf. En als we nog verder terug gaan een veebedrijf met stieren. Van dit alles zijn foto’s te bezichtigen in de schuur. Van vee, naar fruit en van fruit naar koffie, ijs en friet.

Waar komt jullie koopwaar vandaan?
We maken het zelf. De aardappelen voor de frietjes komen uit de Thoolse klei en het ijs en de eventuele taart voor bij de koffie maken we helemaal zelf.

Wat is er nog meer te beleven op jullie erf?
De Schuur ligt op een fietsknooppunt. We hebben een hartstikke leuk terras waar we met een buzzer-systeem werken. Dit betekent binnen bestellen en buiten (of binnen) wachten met een drankje tot de bestelling klaar is. Wij hebben geen bediening waardoor de prijs ook leuk blijft. We proberen zo veel mogelijk met de tijd mee te gaan. In de winter hebben we een bestel-app waar je op een regenachtige dag vanuit de bank kan bestellen en op een vooraf afgesproken tijd op kan halen. Bezorgen doen we niet, maar onze wachttijd is niet lang.

Wanneer kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Altijd geopend op woensdag en vrijdag vanaf 16 uur (ook in de wintermaanden) en zaterdag vanaf 12 uur. In de maand januari gesloten en in de zomermaanden (juli en augustus) van woensdag t/m zondag van 12 tot 19.30 uur.

Hoe kunnen bezoekers met jullie in contact komen?
De Schuur van Poortvliet
Kruytenburgseweg 1
4691 RC Poortvliet
06-12096594
info@deschuurvanpoortvliet.nl
www.deschuurvanpoortvliet.nl

Back To Top