Ga naar hoofdinhoud
sporten-tholen-beterbekend-01

Sport en ontspanning

Tholen nodigt uit tot sporten en bewegen

Ben jij op zoek naar een leuke sport of culturele activiteit? Neem dan via deze pagina en kijkje en zie alle verenigingen en beweegaanbod in de gemeente Tholen. Zodra je op de vereniging klikt zul je worden doorverwezen naar de website van de sportaanbieder.

Hier kun je samen prima sporten, bewegen en sportevenementen organiseren

Arjan Deurloo, Tholen

Genieten gaat hier vanzelf

Wanneer je over het water aankomt op Tholen merk je het al. De lucht, het water, de zon, het landschap… alles ademt rust. De ruimte laat u onthaasten. Hier gaat genieten vanzelf. De dynamiek van het landschap, de vergezichten, ze laten u al wandelend of fietsend over de kronkelende polderwegen helemaal tot uzelf komen. De getijden geven een tocht buitendijks een unieke beleving, iedere dag opnieuw.

Ontspannend zijn ook de vele mogelijkheden en vormen van (water)sport die Tholen biedt. Varen, zwemmen, duiken of toch liever yoga en tahi chi? Uiteraard is het heerlijk vertoeven op één van de vele terassen ook ultiem genieten. Voor iedereen die andere ontspannende vormen van vrijetijdsbesteding zoekt, kan ook terecht bij één van de vijf muziekverenigingen of één van de drie toneel- en theatergezelschappen.

Back To Top