Ga naar hoofdinhoud

Ga op zoek naar de parel van de verbinding tijdens de parelroute in Tholen

Interactieve Parelroute
“Verbinding”

Vanwege het vervallen van de Zeeland-app zijn de Parelroutes tijdelijk buiten gebruik. We zoeken momenteel naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Tholen (parel van de verbinding): een stad met het water verbonden. Zoek de sporen van de tramverbinding die hier liep. Verbind de overblijfselen van deze vestingstad en ontdek haar rijkdom.

Startlocatie: Brasserie Kaeswienkeltje
Lengte route: 3,5 kilometer

Hoe werkt de interactieve parelroute?

Open jouw parelroute in de Zeeland App. (Voor Iphone – IOS in de App store. Voor oa Samsung – Android in de Google play store) Download de route door rechtsboven op het pijltje te klikken en ga naar de startlocatie van de route (het rode bolletje).

Op de meest mooie locatie wandelen in Zeeland? Tijdens het lopen van de interactieve Parelroute ontdek je meer over de omgeving. Beantwoord de parelroute vragen, doe de opdrachten en verzamel letters. Kun jij aan het einde van de parelroute een woord maken? Dan kun je met dit wachtwoord het allerlaatste filmpje openen. Ga met dit filmpje op je scherm naar de aangegeven locatie om jouw eigen parel van de verbinding op te halen.

Back To Top