Ga naar hoofdinhoud

Ga op zoek naar de parel van de oorsprong tijdens de parelroute in Scherpenisse.

Interactieve Parelroute
“Oorsprong”

Vanwege het vervallen van de Zeeland-app zijn de Parelroutes tijdelijk buiten gebruik. We zoeken momenteel naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Scherpenisse (parel van de oorsprong): de oorsprong van het dorp ligt in de 13e eeuw. Een dorp met de naam Scarpenisse, wat scherpe landtong betekent. Het dorp is ontstaan bij een afgedamde zijgeul van de Pluimpot, een vroegere zeearm.

Startlocatie: Tankstation Texaco (Spuidamstraat 5)
Lengte route: 3 kilometer.

Schermafbeelding 2020-04-23 om 17.51.47

Hoe werkt de interactieve parelroute?

Open jouw parelroute in de Zeeland App. (Voor Iphone – IOS in de App store. Voor oa Samsung – Android in de Google play store) Download de route door rechtsboven op het pijltje te klikken en ga naar de startlocatie van de route (het rode bolletje).

Op de meest mooie locatie wandelen in Zeeland? Tijdens het lopen van de interactieve Parelroute ontdek je meer over de omgeving. Beantwoord de parelroute vragen, doe de opdrachten en verzamel letters. Kun jij aan het einde van de parelroute een woord maken? Dan kun je met dit wachtwoord het allerlaatste filmpje openen. Ga met dit filmpje op je scherm naar de aangegeven locatie om jouw eigen parel van de oorsprong op te halen!

Back To Top