Ga naar hoofdinhoud

Ga op zoek naar de parel van de beweging tijdens de parelroute in Sint Philipsland.

Parelroute “Beweging”

Vanwege het vervallen van de Zeeland-app zijn de Parelroutes tijdelijk buiten gebruik. We zoeken momenteel naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Sint Philipsland (parel van de beweging): dit dorp aan de rand van de Oosterschelde is vertrouwd met de constante beweging van eb en vloed. Je gaat ontdekken wat er nog meer in beweging is. Door de combinatie met de beweegroute kan je hier iets heel actiefs van maken.

Startlocatie: Parkeerplaats Stationsstraat.
Lengte route: 3 kilometer

Hoe werkt de interactieve parelroute?

Open jouw parelroute in de Zeeland App. (Voor Iphone – IOS in de App store. Voor oa Samsung – Android in de Google play store) Download de route door rechtsboven op het pijltje te klikken en ga naar de startlocatie van de route (het rode bolletje).

Op de meest mooie locatie wandelen in Zeeland? Tijdens het lopen van de interactieve Parelroute ontdek je meer over de omgeving. Beantwoord de parelroute vragen, doe de opdrachten en verzamel letters. Kun jij aan het einde van de parelroute een woord maken? Dan kun je met dit wachtwoord het allerlaatste filmpje openen. Ga met dit filmpje op je scherm naar de aangegeven locatie om jouw eigen parel van de beweging op te halen!

Beweegroute

Langs dezelfde route als de Parelroute staan panelen waarop voor iedere doelgroep oefeningen zijn vermeld. Voor kinderen zijn de oefeningen gericht op bewegend spelen, voor volwassenen is dit meer gericht op actieve beweging en uitdaging. Voor ouderen zijn de bewegingen gericht op in conditie blijven. Zoveel mogelijk wordt hierbij gebruik gemaakt van bestaande elementen in de omgeving, bijvoorbeeld een dijktrap of een bankje. Sportief, leuk & uitdagend!

Back To Top