Ga naar hoofdinhoud
P4060123

Winkelruimtes

Wat betreft detailhandel biedt Tholen nog een aanzienlijk aanbod. Het vlaggenschip van de Thoolse detailhandel is Woonboulevard Poortvliet XXL met ruim 50.000 m2 aan wooninspiratie. Wat betreft de dagelijkse boodschappen kunnen de ruim 25.000 inwoners terecht bij 9 supermarkten, met diverse winkelformules, van Albert Heijn tot Aldi en van Jumbo tot Spar. De inwoners zijn de aanwezige middenstanders trouw waardoor ambachtelijke slagers en bakkers hun brood ook kunnen verdienen.

Het aanbod van detailhandel concentreert zich met name in de kernen Tholen-stad, Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland. In die kernen zijn de ondernemers georganiseerd in actieve ondernemersverenigingen. Samen bedenken ze acties en worden activiteiten opgezet. Juist in die kernen zijn er ook nog diverse aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van zorg en nautische dienstverlening. De vele toeristen en dagjesmensen brengen extra inkomsten in de kas.

In alle kernen zijn aantrekkelijke commerciële objecten te huur of te koop met een oppervlakte variërend van 10 tot 500 m2 en van sfeervolle historische winkelpandjes tot hedendaagse winkel- of kantoorpanden.
Kijk ook eens op: Funda

Back To Top