Ga naar hoofdinhoud
P4040026

Bedrijfsruimten

Huren

Voor korte of langere tijd op zoek naar een efficiënte en flexibele kantoor- of praktijkruimte? Net over de Thoolse brug, op de rand van het historisch stadscentrum en pal naast zorgcentrum Ten Anker is het voormalige politiebureau omgeturnd tot een bedrijfsverzamelgebouw. Het Centrum voor Business Tholen biedt kantoor- en praktijkruimten te huur aan, variërend van 10 tot 21 m2. Er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met onder andere een koffiehoek en copycenter. Ook andere voorzieningen worden gedeeld zoals schoonmaak, internet en energie. Al met al een ideale oplossing voor (startende) dienstverleners, medisch specialisten, handelsondernemingen en dergelijke.

Met ons bedrijfsverzamelgebouw bieden we 
maximale flexibiliteit

Vincent van der Male – Timek Tholen

Kijk voor meer informatie op www.timek.nl

Neem nu het nieuwe bedrijvencentrum bij Tholen-stad. Daar zijn recent 26 moderne bedrijfsunits gerealiseerd variërend van 150 tot bijna 500 m2. Ideaal voor startende ondernemers, kleine bedrijven en het MKB. Deze units geven uw organisatie een professionele en representatieve uitstraling. Ook zijn er plannen voor het op korte termijn realiseren van units van 1.000 m2. Dat is gemakkelijk, efficiënt en financieel aantrekkelijk ondernemen op een toplocatie.

Kijk voor informatie op www.bedrijvencentrumtholen.nl

En heeft u wat meer ruimte nodig om te ondernemen dan bent u in Tholen ook op het juist adres? Montea realiseert binnenkort het distributiecentrum Tholen. Een hoogwaardige distributiefaciliteit met opslagruimte en kantoren van ruim 55.000 m2, een vrij hoogte van 12,20 meter en een laaddocks per 800 m2. Dit gebouw is op te splitsen in vier afzonderlijke hallen vanaf 16.000 m2.

Kijk voor meer informatie op www.montea.com/warehouse/tholen

De bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Tholen weet precies waar er ruimte is of gaat komen.

Kijk ook eens op www.fundainbusiness.nl/alle-bedrijfsaanbod/gemeente-tholen

Back To Top