Ga naar hoofdinhoud

Uitstekende ligging & infrastructuur

 

Tholen ligt vlakbij Brabant, maar hoort bij Zeeland. Dat is een kracht. De bereikbaarheid van Tholen, centraal gelegen in de Zuidwestelijke Delta, is door de aanleg van de dammen en de verbeterende ontsluiting via de A4 uitstekend. De Oesterdam en Philipsdam zorgen voor een snelle verbinding met respectievelijke Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland.

Tholen is het middelpunt van steden als Rotterdam, Breda, Antwerpen en Goes. Vanuit deze economische motoren rij je in ’n half uurtje de brug over bij Tholen-stad, Oud-Vossemeer of Sint Philipsland.

Het dichtstbijzijnde treinstation is in Bergen op Zoom van waaruit goede busverbindingen naar Tholen lopen. Met slechts één stoplicht en hier en daar een rotonde laat het zich vast raden dat files een onbekend begrip zijn op Tholen.

Superbereikbaar, loyale werknemers, ruimte om te ondernemen. Dat maakt de gemeente Tholen als vestigingsplaats voor ondernemers zeer aantrekkelijk.

“Alternate heeft gekozen voor Tholen vanwege de centrale ligging en de goede Noord-Zuidverbinding, onder andere via de nieuwe snelweg A4. Via deze filevrije snelweg zijn steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda in slechts 35 minuten te bereiken” Nico Bommelje

Bekijk hier waarom algemeen directeur Nico Bommelje voor Tholen heeft gekozen.

Back To Top