Ga naar hoofdinhoud
Livegang website

Tholen promotie van start

Zo dichtbij is Zeeland

De gemeente Tholen is een bijzondere gemeente op de grens van de provincies Zeeland en Noord-Brabant. Ruim 25.000 inwoners weten dat – bewust of onbewust – en nog veel meer bezoekers ervaren dat tijdens een bezoek of verblijf. Om dat in beeld te brengen is een nieuwe belevingssite gelanceerd www.eilandtholen.nl en wordt een uitgebreide campagne gevoerd om de bijzonderheden van deze Zeeuwse gemeente aan het grote publiek te laten zien. Bezoekers worden uitgenodigd om het zelf te komen ervaren. Alle initiatieven worden geïnitieerd en gecoördineerd vanuit de Stichting Tholen Beter Bekend die daarbij ondersteund wordt door het marketingteam Tholen.

“De nieuwe site is een goede basis om mee te starten. Het moet gaan uitgroeien tot hét Thoolse platform voor recreëren, wonen en ondernemen. Bestaande en nieuwe inwoners, bezoekers en werknemers en werkgevers gaan hier vinden wat ze zoeken”, aldus verantwoordelijk wethouder Frank Hommel. Naast feiten informatie over vacatures, beschikbare bouwgrond, nieuwbouwprojecten en recreatieve hotspots draait het met name om beleving. In de rubrieken Typische Thoolse Thema’s wordt getoond wat de gemeente Tholen extra bijzonder maakt, zoals de bakermat van de Roosevelt familie, verbinding met het Huis van Oranje en de klantvriendelijkheid door één aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande ondernemers.

Gelijktijdig met de lancering van de site is een fotowedstrijd geïntroduceerd, waarbij beleving het uitgangspunt is. “Tholen is in meerdere opzichten een unieke gemeente. Ieder ervaart dat op zijn of haar eigen wijze. Op Tholen valt van vele dingen te genieten en dat willen we graag terugzien op de fotobeelden”, aldus Hommel. Van het ingezonden beeldmateriaal wordt ingezet om de communicatie over Tholen verder te versterken en wordt een selectie gemaakt voor een reizende expositie. Op de site is hierover meer informatie te vinden. Binnenkort worden nog een serie van nieuwe initiatieven uitgerold, zoals een Thoolse gastheertraining, Toeristische Informatiepunten en een werkconferentie voor de leden van de Stichting Tholen Beter Bekend.

Meer informatie kunt u vinden op www.eilandtholen.nl of mail naar jackwestdorp@planet.nl of bel met Jack Westdorp op 06-53935773.

Back To Top