Ga naar hoofdinhoud
Zeeuwse Parel IMG_6090

campings in Zeeland

De Zeeuwse Parel

Het kampeerterrein op dit vakantiepark ligt aan de Oosterschelde en grenst aan het natuurgebied De Pluimpot. In de directe omgeving zijn een vogelbroedgebied, strandje, trailerhelling, duiklocatie en vismogelijkheden. Het terrein is omringd door bomen en struiken, wat bescherming biedt. Kinderen vermaken zich in het verwarmde buitenzwembad, de buiten- en binnenspeeltuin en het trampolinepark. Vanaf voorjaar 2024 worden de mogelijkheden nog verder uitgebreid onder andere met een padelbaan en bowlingbaan.

Direct de natuur in vanaf Vakantiepark De Zeeuwse Parel
Vakantiepark De Zeeuwse Parel in het Zeeuwse Scherpenisse ligt direct naast natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde. Het grote en kindvriendelijke park is  bovendien direct gelegen aan het strand.

Van alle kampeerbehoeften voorzien
Op de ruime kampeerplaatsen vanaf maar liefst 150 vierkante meter kun je terecht met een caravan, tent, camper of vouwwagen. Er is zelfs nog ruimte voor een klein extra tentje. Op loopafstand van de kampeerplaatsen vind je een vernieuwd sanitairgebouw met wasserette. Met water, elektra, centrale antenne en gratis wifi zijn de gasten van alle eerste kampeerbehoeften voorzien.

Trampolinespringen, naar de sauna en padellen
Het trampolinepark, de twee buitenspeeltuinen en de ruime binnenspeeltuin op het vakantiepark zorgen ervoor dat geen kind zich hier verveelt. Als volwassenen even wat rust nodig? Dan is er een Finse sauna, zonnebank en massageruimte aanwezig. En fit blijven tijdens de vakantie is ook géén probleem, in de fitnessruimte en de gloednieuwe padelbanen blijf je in topconditie.

Waterplezier in het vakantiepark en naast de deur
Een verwarmd buitenzwembad met daarbij een apart kinderbad en een ligweide met ligbedden, daar kun je met je gezin gemakkelijk een hele dag vertoeven. Je hoeft niet terug naar je eigen campingplaats, want het zwembadgebouw is voorzien van toiletten en kleedruimtes. Toch wat meer natuur, met een meer naast de deur is Vakantiepark De Zeeuwse Parel de ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Je kunt er surfen, roeien, zwemmen en vissen. Het is ook mogelijk om een bootje te huren in Tholen.  De omgeving biedt bovendien volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Actief en sportief als uitstapje
Vanaf het voorjaar 2024 zal er op het achtergelegen terrein van het vakantiepark een hal geopend worden met binnenactiviteiten voor jong en oud. Wie kent tegenwoordig de padelbaan niet? Op Vakantiepark de Zeeuwse Parel komen twee indoorbanen om een potje tegen elkaar te spelen. Alsof dit niet genoeg is, zullen er ook indoor activiteiten gehouden worden en is er een speelruimte voor de kleine vakantiegangers. Mocht je toch liever op pad gaan, dan zijn er stadsfietsen en e-bikes te huur. De hal is toegankelijk voor iedereen, er is namelijk een lift aanwezig die je zo naar de eerste verdieping brengt en ook niet-geregistreerde gasten zijn welkom voor een potje padel. De banen kunnen via de website van het vakantiepark gereserveerd worden of via de Great Stay app.

Back To Top