Ga naar hoofdinhoud

campings in Zeeland

De Zeeuwse Parel

Het kampeerterrein op dit vakantiepark ligt aan de Oosterschelde en grenst aan het natuurgebied De Pluimpot. In de directe omgeving zijn een vogelbroedgebied, strandje, trailerhelling, duiklocatie en vismogelijkheden. Het terrein is omringd door bomen en struiken, wat bescherming biedt. Kinderen vermaken zich in de buitenspeeltuinen en het trampolinepark. Een hapje eten is mogelijk in het restaurant met terras of snackbar op het park.

Direct de natuur in vanaf Vakantiepark De Zeeuwse Parel
Vakantiepark De Zeeuwse Parel in het Zeeuwse Scherpenisse ligt direct naast natuurgebied De Pluimpot en de Oosterschelde. Het grote en kindvriendelijke park bevindt zich bovendien op een steenworp afstand van het strand.

Van alle kampeerbehoeften voorzien
Op de ruime kampeerplaatsen van gemiddeld maar liefst 150 vierkante meter kun je terecht met een caravan, tent, camper of vouwwagen. Er is zelfs nog ruimte voor een klein extra tentje. Op loopafstand van de kampeerplaatsen vind je een sanitairgebouw met wasserette. Met water, elektra, centrale antenne en gratis wifi zijn de gasten van alle eerste kampeerbehoeften voorzien.

Trampolinespringen, barbecueën en onbeperkt pannenkoeken eten
Het trampolinepark op het vakantiepark zorgt ervoor dat geen kind zich hier verveelt. Ook het naastgelegen Paviljoen ’t Pareltje is favoriet. Hier kun je terecht voor Zeeuwse lekkernijen en drankjes. Liever bij de caravan eten? Paviljoen ’t Pareltje verkoopt ook kant-en-klare barbecuepakketten. In het hoogseizoen bestel je er bovendien verse broodjes. In de cafetaria ’t Friet Uurke haal je de lekkerste snacks. De kinderen vermaken zich in een van de twee speeltuinen op het vakantiepark of met het animatieteam. Het team maakt de droom van ieder kind waar: onbeperkt pannenkoeken eten. Waarom zou je het park nog verlaten?

Waterplezier naast de deur
Met een meer naast de deur is Vakantiepark De Zeeuwse Parel de ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Je kunt er surfen, roeien, zwemmen en vissen. Het is ook mogelijk om er een bootje te huren. De omgeving biedt bovendien volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. De camping beschikt over een eigen snackbar op 50 meter van een zandstrand. Wel oppassen voor zand tussen de frietjes!

Back To Top