Ga naar hoofdinhoud
Gorishoeksehoeve-2

campings

de Gorishoekse Hoeve

De Gorishoekse Hoeve, een unieke combinatie tussen twee kampeerbedrijven en een restaurant.

De Gorishoekse Hoeve biedt een diversiteit aan verblijfsmogelijkheden. Onze verhuur-accommodaties zijn niet standaard, maar bieden stuk voor stuk een bijzondere ervaring. Van compleet ingerichte huisjes tot compleet ingerichte kampeertenten van de Waard. Er zit voor een ieder wat tussen.

Op circa 600 meter bevindt zich de Oosterschelde waar u heerlijk kunt zwemmen, vissen en duiken. Op 1,5 km bevinden zich de kernen Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Wij proberen een zo groot mogelijk aanbod te creëren van faciliteiten. Het is zeker niet de bedoeling om u hiermee op ons eigen terrein te houden, integendeel. Het eiland Tholen heeft veel te bieden en op onze receptie hebben wij uitgebreide informatie over het eiland beschikbaar. Maar het is fijn dat de kinderen zich bij een leuke activiteit thuis gaan voelen en dat u elke ochtend kunt beschikken over een heerlijk vers broodje.

Kortom, wilt u genieten van rust, maar toch beschikken over de nodige faciliteiten, dan bent u op camping de Gorishoekse Hoeve aan het juiste adres.

Ga direct naar de website

Back To Top