Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Foto Expositie

25 mei - 10:00 - 15 juni - 16:30

Foto expositie

Op zaterdag 25 mei komen er in Kunstkamer Holland Huis twee verschillende fotografiewerelden samen in een bijzondere expositie. Voor de cursisten van de fotocursus markeert het een einde, voor de Doka-groep juist een begin.

Aan de ene kant zullen de cursisten van de fotocursus hun traject afsluiten met een tentoonstelling van hun werk. Onder leiding van docent Sonja de Graaff hebben ze gedurende de cursusperiode de basisprincipes van fotografie geleerd en toegepast in diverse opdrachten. Landschappen, portretten en producten dienden als onderwerpen, waardoor de cursisten een indrukwekkend portfolio hebben opgebouwd. De expositie biedt een kans om hun werk te bewonderen en de makers achter de foto’s te leren kennen. Sonja de Graaff, docent van de fotocursus, is trots op het werk van haar cursisten. “Ze hebben tijdens de cursus veel geleerd en dat is te zien in hun foto’s. De expositie is een mooie afsluiting van de cursus.”

Aan de andere kant zal er voor de eerste keer sinds de start van de Doka in het voormalige herentoilet van de Kunstkamer, werk uit tevoorschijn komen dat het daglicht zal gaan zien. Grip krijgen op het proces van ontwikkelen en afdrukken van zwart/wit foto’s was en blijft een zoektocht; echter eenmaal de magie ervaren van het langzaam opdoemende beeld op het fotopapier en dat alles bij het minimale schijnsel van een rode lamp, maakt het een zeer boeiende reis die doet verlangen naar meer. De Dokagroep toont in de expositie onder andere foto’s met als onderwerpen lichtpunt, landschap en portret.

 

Kunstkamer Holland Huis

Laban Deurloostraat 28

Scherpenisse

www.kkhh.nl

Entree gratis

Te zien iedere zaterdag van 10u tot 16.30u van vanaf 25 mei tot en met 15 juni

Opening zaterdag 25 mei om 14.30u à vrije inloop

Gegevens

Begin:
25 mei - 10:00
Einde:
15 juni - 16:30
Site:
www.kkhh.nl
Back To Top