Ga naar hoofdinhoud

Thoolse Open Banen Dagen

Op vrijdag 31 maart & op zaterdag 1 april organiseren maar liefst 12 prominente bedrijven de open banen dagen. 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan op Tholen, of ben je nieuwsgierig of het werken in een specifiek bedrijf wel iets voor je is? Kom dan op vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april langs op de tweede editie van de Thoolse Open Banen Dag. In een informele sfeer kun je op deze dag (geheel vrijblijvend) meer te weten komen over het bedrijf, de werkzaamheden en de diverse vacatures. Inschrijven kan op deze pagina. Nieuwsgierig geworden naar nog veel meer vacatures op Tholen? Neem dan ook eens een kijkje op de pagina van de Zeeuwse Vacaturebank.

Meerdere bedrijven bezoeken? Dan kan, maar houd rekening met de reistijd tussen de bedrijven. Iedere presentatie duurt maximaal 45 minuten zodat je 15 minuten later weer bij een ander bedrijf kunt zijn. Handig toch?

Nieuwsgierig geworden? Je bent meer dan welkom op vrijdag 31 maart tussen 16.00 & 20.00 & op zaterdag 1 april tussen 10.00 & 14.00. De koffie staat voor je klaar! (klik op de linkjes hieronder om meer te weten te komen over de specifieke vacatures per bedrijf)

Om een of meerdere bedrijven te bezoeken, is inschrijving verplicht. Vergeet niet dat de inschrijvingen sluiten op 31 maart om 12:00 uur.

De inschrijving is geslotenAlle mensen die zich hebben aangemeld hebben direct na inschrijving een bevestiging in hun mail ontvangen met een samenvatting van de inschrijving. Tevens hebben ze een extra bericht ontvangen op vrijdagmiddag 31 maart met daarin de laatste informatie.

Is er iets tussengekomen? Afmelden kan via het e-mailadres jack@eilandtholen.nl of telefoonnummer: 06 53 93 57 73

DB KeukenGroep | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
ADMINSTRATIEF MARKETING & SALES TECHNIEK OVERIGE

Leer bij ons het (montage) vak ongeacht jouw opleiding of werkervaring, kom werken bij Ardi Keukens! Samen gaan we een 9+ klanttevredenheid!
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Pia Automation | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
TECHNIEK

Hou je van afwisselende projecten in de industriële automatisering en wil je uitgedaagd worden? Kom werken bij PIA!
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Installatiebedrijf Bevelander | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
TECHNIEK

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen kan je meer dan alleen. Kom jij ons familiebedrijf versterken?
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

BSG Energy | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
TECHNIEK

BSG-Energy staat voor Building Support Group en we zijn installateur van duurzame technieken. Help jij straks met ons mee aan een duurzamer leven van onze klanten?
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

DSV Tholen | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
LOGISTIEK ADMINISTRATIEF ICT
OVERIGE

DSV is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. Met onze moderne magazijnen op Tholen bieden we oplossingen
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Allied Mineral Products | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
PRODUCTIE

We zijn een dochteronderneming van een Amerikaans bedrijf en wereldwijd hebben we vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, China, India, Zuid- Afrika en Europa. We produceren vuurvaste materialen die toegepast worden in ovens voor het smelten en het vloeibaar houden van metalen en andere industriële processen waar er sprake is van hoge temperaturen. Bijvoorbeeld bij vuilverbranding en petrochemie.

Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Woonboulevard Poortvliet | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
MARKETING & SALES LOGISTIEK

Wij zijn wonen! Woonboulevard Poortvliet is een écht familiebedrijf met de missie om woongeluk te brengen bij elke klant!
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

RKT | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
TECHNIEK

RKT staat voor innovativiteit in de kunststof techniek en is actief in de infrastructurele, industriële, maritieme en warmtesector. We leveren en installeren (half-) fabricaten, thermoharders en thermoplasten die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zijn en dat tegen een gewaarborgde constante kwaliteit.
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Van Meer | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:

TECHNIEK ADMINISTRATIEF MARKETING & SALES LOGISTIEK OVERIG

Van Meer is een familiebedrijf met 100 collega’s en een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met een informele sfeer. We zorgen voor de engineering, implementatie, onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt. Ben jij op zoek naar die uitdaging in de techniek, dan zien we je graag!
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Profielnorm | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
ADMINSTRATIEF MARKETING & SALES ICT TECHNIEK LOGISTIEK PRODUCTIE

Wil jij werken in een groeiend, internationaal familiebedrijf in Tholen? Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en is altijd op zoek naar nieuwe talenten. Bekijk onze vacatures en kom een van onze teams versterken!
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Budelpack Poortvliet BV | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
ADMINISTRATIEF TECHNIEK PRODUCTIE

Lijkt het jou leuk om bij een innovatief verpakkingsbedrijf te werken? Bij Budelpack kom je te werken in een mooie schone werkomgeving samen met een team van ca. 100 betrokken collega’s in Poortvliet en help jij mee om jaarlijks ruim 350 miljoen producten te verpakken op 42 verschillende verpakkingslijnen.
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

OcTHO | Onze vacatures hebben betrekking op de sectoren:
ONDERWIJS

Stichting OcTHO verzorgt openbaar basisonderwijs op acht scholen in de gemeente Tholen. Bij OcTHO werken we samen om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten. Dit doen we vanuit de eigen identiteit van de scholen en ons motto is dan ook: Samen EigenWijs.
Bekijk alle vacatures van dit Thoolse bedrijf ➜

Ondersteund door:  

Gemeente Tholen logo
uwv logo
Back To Top