Ga naar hoofdinhoud

Meedoen met de Thoolse Open Banen Dagen?

In 2024 organiseren we op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart de 3e editie van de Thoolse Open Banen Dagen. Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via onze site. Door de gekozen opzet kunnen die op één dag meerdere Thoolse bedrijven en organisaties bezoeken en zo een goede afweging maken welke nieuwe werkgever het beste aansluit bij hun wensen. Dat geldt natuurlijk ook voor werkgevers die via deze korte kennismaking snel kunnen inschatten of een vervolgafspraak succesvol kan worden. Deelnemende bedrijven/organisaties hebben de vrijheid om gedurende één of beide dagen  de deuren te openen.

In februari 2024 starten we met een uitgebreide campagne om (potentieel) werkzoekenden zich te laten aanmelden. Dat doen we via advertenties en artikelen in fysieke media, maar vooral door gerichte online campagnes in de wijde regio en dat via diverse populaire kanalen. Doet jouw bedrijf of organisatie ook mee? Meld je dan nu hierbij aan en we houden je op de hoogte van de voortgang. Wie lid is van onze stichting met het zilveren of gouden pakket ontvangt ook nog eens 25% korting op de deelnameprijs van € 995.

Bedrijven en organisaties kunnen zich via deze site aanmelden. Inschrijven stopt uiterlijk half januari of zoveel eerder bij grote belangstelling.

Back To Top