skip to Main Content
final 1

Levensloopwoningen

Deze vier moderne levensloopwoningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond. Op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra slaapkamer en hobby of werkruimte. De entree van de woningen is onder de grote overstek. Aan de achterzijde kun je naar eigen wens een mooi terras of een tuin te maken. Let op: de eerste levensloopwoning is verkocht, nog maar 3 beschikbaar!

Woonoppervlakte: van 103 m² tot 108 m²
Perceeloppervlakte: van 153 m² tot 261 m²
Inhoud: van 414 m³ tot 495 m³
Koopsom: vanaf € 267.000 v.o.n.

final 3

2/1 kapwoningen

Er komen twee fraaie en brede twee-onder-een-kapwoningen op mooie brede percelen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer met douche en toilet. De tweede verdieping biedt ruimte voor extra slaapkamers of een hobbyruimte of werkkamer.
Deze woningen hebben een ruimte tuin met optimale ligging op het zuiden. Optioneel kan een garage worden aangeboden. Let op: Er zijn al 3 woningen verkocht, nog maar 1 woning beschikbaar! 

Woonoppervlakte: vanaf 115 m²
Perceeloppervlakte: vanaf 243 m²
Inhoud: vanaf 444 m³
Koopsom: vanaf € 287.000

Vrijstaande woning op een ruime kavel

Op een mooie en rustige nieuwbouwlocatie biedt Blouberg Projectontwikkeling een comfortabele vrijstaande nieuwbouwwoning te koop aan.

Duurzaamheid
De woning word zeer energiezuinig gebouwd volgens de laatste nieuwbouweisen. Dit betekend onder andere dat de woningen gasloos worden opgeleverd; voorzien van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming. De isolatie, alsmede de kierdichtheid is optimaal, zodat u hier zeer comfortabel en tegen zeer lage energielasten kunt genieten.

Indeling
Deze moderne vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond. Op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra slaapkamer en hobby of werkruimte.

Ligging
De woning beschikt over een vrij achterom dat loopt over het eigen perceel. De tuin is gelegen op het oosten en dusdanig diep dat wanneer gewenst de hele dag genoten kan worden van de zon!

Parkeervoorzieningen zullen gerealiseerd worden in de straat, voor de deur.

Meer informatie op Funda

Q_1 - Photo
Q_2 - Foto
Q_3 - Foto

Ligging

Altijd al gedroomd van zorgeloos genieten in een eigen droomhuis op het rustieke eiland Tholen, aan de Oosterschelde? Die droom wordt werkelijkheid in Poortvliet. Nu al een prachtige plek voor een eindeloos vakantiegevoel.

Leer Poortvliet kennen

De kern Poortvliet ligt op het eiland Tholen in de provincie Zeeland. Het dorp is in Zeeland vooral bekend vanwege de grootste woonboulevard in de Benelux. Poortvliet wordt in de geschiedenisboeken voor het eerst vermeld in 1203. Het is ontstaan rondom een inbraakgeul van de Pluimpot. Tholen was vroeger een reeks van losse eilanden met daartussen grote en kleine geulen. De Pluimpot was een van de grootste geulen. In 1957 is de Pluimpot afgesloten, tegenwoordig is het een natuurgebied met veel vogels.

Interesse?

Neem contact op met Blouberg Projectontwikkeling

Blouberg Projectontwikkeling is een organisatie die zich actief richt zich op (her)ontwikkeling en participaties van onroerend goed en belegging-deelname. Van woning tot bedrijfspand, van sportcomplex tot zorginstelling; samen met u ontwikkelt Blouberg een slim plan voor een bestemming, rekening houdend met alle betrokkenen en natuurlijk de toekomst.

Blouberg denkt mee met complexe vraagstukken. Blouberg is een compacte organisatie waardoor er snel en accuraat kan worden opgetreden.

In samenwerking met de klant, partners, gemeenten en andere betrokkenen ontwikkelen een mooi plan op voor uw bestemming.

Contactformulier

    Woningvoorkeur:


    Back To Top