skip to Main Content

Grenzeloze belevingen 15 t/m 17 juni

Ontdek Tholen tijdens het Waterpoort Weekend

Heen varen en terug buitendijks fietsen, streekproducten kopen op de veilingklok, fietsen van kunstatelier naar kunstatelier of wandelen in een prachtig natuurgebied. Een aantal ingrediënten van Thoolse activiteiten tijdens het Waterpoort Weekend, waarbij de nadruk vooral ligt op zaterdag 16 juni.

Zie verderop deze pagina het volledige overzicht van de Thoolse Waterpoort Weekend activiteiten of hier voor de flyer met deze en alle andere activiteiten in het Waterpoort gebied.

14 juni ludieke openingshandeling Sint-AnnalandVan 17.30 uur tot 18.30 uur
Voorafgaande aan het Waterpoort Weekend vindt de officiële opening voor de gehele regio dit jaar plaats op Tholen. Op het strandje van Sint-Annaland om precies te zijn. Tussen 17.30 uur en 18.30 uur wordt op een ludieke wijze het weekend geopend. Dit met medewerking van het Casembrootkoor, Koperensemble Avancement en diverse acteurs. En heb je zin in gewokte mosselen op aziatische wijze, knapperige Thoolse frietjes, blitse spirello’s, ambachtelijk gerookte paling, Setallandse ijsjes, Indische rendang of kip soto of misschien Mexicaanse Nacho’s? Tussen 17.00 uur en 20.00 uur staan diverse foodtrucks voor je klaar. Toegang is vrij voor iedereen.

Thoolse activiteiten

Bergse Diepsluis: Avondvaartocht Verdronken Land van Reimerswaal

(15 juni, 17.30 – 20.30u)
Tijdens deze vaartocht varen wij naar het Verdronken Land van Reimerswaal en Tholen-stad. Onze gids vertelt u er van alles over. Aan boord is een gezellige bar waar u iets kunt eten en drinken. (Rondvaart-sportvisbedrijf Zwerver3)

Meer informatie & aanmelden 

Eiland Tholen: open atelierroute

(16 juni, 11.00 – 17.00u)
Negen ateliers op Tholen bieden u een zeer divers beeld van wat er aan kunst wordt gemaakt op Tholen: keramiek, portretkunst, etsworkshops, zeefdruk, olieschilderijen, botanische tekeningen, glaskunst, outsider Art. Loop binnen, kijk en geniet!
(Open Atelierroute Tholen, Cultuurplein Tholen)

Gratis & aanmelden niet nodig

Back To Top