Ga naar hoofdinhoud

Medusa Maritiem

Welkom aan boord van de Medusa F, de authentieke sleepboot uit 1930!

Laat je meevoeren op een onvergetelijke reis, of je nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie, wat wilt overleggen, iets wilt leren, ontwikkelen, vieren of gedenken, of gewoon wilt ontspannen. Alles is nog leuker en makkelijker aan boord.

Voel de wind door je haren op het dek, waar je altijd een comfortabele plek in of uit de zon vindt. Als het weer wat minder is, kun je schuilen in de comfortabele lounge benedendeks. De schipper en de scheepskok houden van genieten en nodigen je uit om mee te genieten van hun stoere sleepboot.

Op de Medusa F staat de veiligheid van passagiers en bemanning altijd voorop, en we hebben respect voor de natuur. Met een goed werkende wifi ben je altijd verbonden terwijl je op pad bent.

De schipper kent de sleepboot op zijn duimpje en is dol op het uitvaren langs de prachtige oevers van de Schelde-Rijnkanaal of de Oosterschelde. Je zult versteld staan van het unieke landschap en de bijzondere ontstaansgeschiedenis van de Waterpoort. Maak tijdens het varen ook zeker een stop in de stuurhut, de schipper zal je graag een van zijn verhalen vertellen.

Welkom aan boord.

Medusa Maritiem
Tel: 06 46 88 88 69
Mail: medusamaritiem@gmail.com
Postadres: Westweg 1, 4494 NC GEERSDIJK
Bezoekadres: Tenzij we zijn uitgevaren vind je de Medusa F in de regel aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen tegenover het kantoor van de havenmeester, Contre Escarpe 6, Tholen. Op de kade is gratis parkeergelegenheid. Tholen is ook prima bereikbaar met het OV.
Bedrijfstijden: Ma t/m vr van 08.00 – 17.00 u.

Kijk voor de actuele informatie op de website medusamaritiem.com/boeken

Back To Top