Ga naar hoofdinhoud

Albatross Nautic Tours

Dagje vissen op de Oosterschelde?

Klaar voor een unieke vaarbeleving in de Zeeuwse delta? Albatross Nautic Tours voor unieke uitstapjes met vrienden, familie of zakenrelaties.

Tijdens het ankervissen kun je volop genieten van het uitzicht en de gezelligheid van het sportvissen. Ankervissen is een relaxte manier van vissen en eigenlijk wel geschikt voor iedereen, ook voor vissers zonder veel ervaring. Bij deze vistocht wordt er uitleg gegeven door de schipper. Inclusief materiaal, zoals hengels. De thuishaven is Stavenisse, maar andere vertrekhavens zijn op verzoek ook mogelijk.

De schipper van de Albatross is Kris den Braber en heeft zo’n beetje zijn halve leven op zee doorgebracht. Kris is op zijn zestiende begonnen als matroos en is van daaruit doorgegroeid naar master all ships internationale zeevaart én schipper alle binnenwateren. Je bent dus in ervaren handen. De Albatross is een Waypoint 34 met een diepgang van ongeveer 1 meter en een motor met ruim 400 pk (haalt daarmee zo’n 40 km/uur). De Albatross biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Je kunt hier terecht voor onder andere:

  • Vistochten
  • Zeehondensafari’s
  • Culinaire trips
  • Stedentrips
  • Maatwerk tochten

Meer weten? Kijk op albatrossnautic.com of bel 06-27861636

Back To Top