Ga naar hoofdinhoud

campings

Landschapscamping Kruytenburg

Wij nodigen u van harte uit in Poortvliet, op het eiland Tholen. Landschapscamping Kruytenburg is vernoemd naar de voormalige boerderij. Kom kennis maken en verblijf op een plek met een rijke historie. U kunt genieten van zeer ruime campingplaatsen van elk 350 m2 groot met WiFi, goed verzorgd sanitair, een schitterende kruidentuin en op het terras of in ons restaurant van een lekker eten.

De camping is ideaal gelegen, centraal op het eiland Tholen in Zeeland. De kampeervelden bieden ruimte voor 75 plaatsen en worden omringd door een (eigen) natuurgebied waarin u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van de natuur en rust in de puurste vorm. Alles bij elkaar zo’n 8 ha. Het natuurgebied is onder andere ingericht met een waterpoel, een slenk, boomgaard, vogelrijk grasland, een vliedberg en een heuse vlinder- en kruidentuin. De kruiden uit de kruidentuin worden gebruikt in ons restaurant Eeterij. Daar kunt u genieten van lekker eten tegen een vriendelijke prijs en dat kan zowel binnen als buiten op het ruime terras.

Camperplaats

De camperplaatsen op onze Landschapscamping Kruytenburg zijn op gras of verhard terrein. De camperservice plaats biedt u de mogelijkheid om uw vuil water af te voeren, schoon water bij te vullen en uw chemisch toilet te legen en reinigen. Ook uw huisvuil kunt u hier weggooien. Landschapscamping Kruytenburg

camping-kruytenburg_Tholen-beter-bekend
Back To Top