skip to Main Content
camping-gorishoek_Tholen-beter-bekend

campings

Camping Gorishoek

“Camping Gorishoek” is circa 5,5 hectare groot en vormt samen met camping de Hoeve en de Pannenkoekerei de Gorishoekse Hoeve. De camping telt momenteel 160 vaste jaarplaatsen, 32 toeristische / seizoen plaatsen en een drietal huurcaravans. Op circa 600 meter bevindt zich de Oosterschelde en op 1,5 km bevinden zich de dorpen Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

Wij proberen een zo groot mogelijk aanbod te creëren van faciliteiten. Het is zeker niet de bedoeling om u hiermee op ons eigen terrein te houden, integendeel. Het eiland Tholen heeft veel te bieden en op onze receptie hebben wij uitgebreide informatie over het eiland beschikbaar. Maar het is fijn dat de kinderen zich bij een leuke activiteit thuis gaan voelen en dat u elke ochtend kunt beschikken over een heerlijk vers broodje.

In het voor- en naseizoen hanteren wij speciale tarieven en hebben wij goede mogelijkheden voor verblijf van grotere groepen. Denk hierbij aan duikverenigingen, scholen en sportverenigingen. Sinds een aantal jaren hebben wij de compleet ingerichte tipi-tenten!

Kortom, wij bieden met onze camping een goed produkt en heten u van harte welkom.

Back To Top