Ga naar hoofdinhoud
camping-de-zeester_Tholen-beter-bekend

campings

Camping de Zeester

Het passantenveld met zes plaatsen, ligt centraal op de camping, direct naast het sanitair gebouw. De plaatsen zijn ruim van opzet en geschikt voor toercaravans, (bungalow)tenten, campers en vouwwagens. Iedere plek is uiteraard voorzien van een stroom- en televisieaansluiting. Wilt u voor een langere tijd blijven? Geen probleem. U kunt uw (toer)caravan in de periode van half maart tot half oktober op een seizoen plaats neerzetten. Deze plaatsen zijn extra ruim, zodat ook grotere caravans alle ruimte hebben.

Uiteraard is het ook mogelijk om een vaste jaarplaats te huren voor een stacaravan, zo kunt u het hele jaar door genieten van uw mooie staanplaats en de gezelligheid met uw buurtjes. Op Camping de Zeester is de kantine dé ontmoetingsplaats voor jong en oud. Hier viert gezelligheid hoogtij. Geniet op het terras met gezellige muziek van een lekkere kop koffie, ijssorbet of een overheerlijke maaltijd uit eigen keuken.

Al vele jaren worden er gedurende het kampeerseizoen, door de campinggasten voor de campinggasten, vele leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Een kleine greep… eieren gooien, krabben vangen, bingo, country-dance, biljarten, viswedstrijd, pannenkoeken bakken, palingroken, vrijmarkt, campingquiz en diverse feestavonden. Ook hierin speelt de kantine een centrale rol.

Back To Top