Ga naar hoofdinhoud
camping-muie_Tholen-beter-bekend

Campings

Welkom op camping de Muie

Camping de Muie is een gezellig familie camping. De camping is gelegen in een rustige omgeving direct aan Nationaal Park Oosterschelde. In het omringende gebied vindt u diverse natuurgebieden, zoals bijvoorbeeld natuurgebied De Pluimpot.

Direct grenzend aan de camping vindt u een aantal landgoederen in ontwikkeling wat zorgt voor een fraaie landelijke ligging . De landgoederen zijn grotendeels vrij toegankelijk en hierin zijn verschillende wandelpaden en waterpartijen aangelegd. Natuurliefhebbers en rustzoekers komen volop aan hun trekken. Op een steenworp afstand vindt u de “smalstad” Sint-Maartensdijk.

Animatie

Liever wat meer vertier? Dat kan ook bij ons. In de zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren zorgt ons animatieteam voor volop activiteiten voor de kinderen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid activiteitenprogramma voor de volwassenen en in voor- en naseizoen worden er ook regelmatig activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Beweging

Voor de sportieve gasten hebben wij een tennisbaan, twee zwembaden, een grote speeltuin, outdoor fitness en een sport/activiteiten veld. Ook hebben wij een kinderboerderij. Hier vindt u “Happerij Paal Nul”, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Nieuwsgierig naar onze tarieven? Ga direct naar de website van Camping de Muie

Back To Top