skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oktoberfest Oud-Vossemeer

27 oktober 2018

€10

Locatie: Oud-Vossemeer; Dorpshuis de Vossenkuil.
Kosten: Entree € 10,-

Omschrijving:
De lederhosen en dirndl’s kunnen weer uit de kast. Na 3 succesvolle edities staat op 27 oktober het 4e Oktoberfest Oud-Vossemeer op de agenda. Net als voorgaande edities wordt Dorpshuis de Vossenkuil volledig omgetoverd tot een sfeervolle bierstube. Een doldwaze avond in Duitse sferen, net als het bekende Oktoberfest in München. Naast huis dj’s van IncredEvent staan ook Liesl van Possenhofen en Daniël Bal op het affiche.

Bij het Oktoberfest in Oud-Vossemeer is sfeer een belangrijk onderdeel. Geen overvolle feesttent maar een goed gevulde zaal met ruime bar en volledig aangekleed als Duitse bierstube met bier in grote glazen pullen.

Een opvallende naam op het affiche is Daniël Bal, de Thoolse zanger is regionaal bekend door optredens op jaarmarkten en festivals. Op 27 oktober maakt Daniël zijn debuut in Oud-Vossemeer. Hetzelfde geldt voor Liesl van Possenhofen. De schone blonde zangeres met een stem van een engel wordt vaak qua zangtalent vergeleken met Anouk. Bovendien weet ze een echt feest te bouwen!

Kaarten zijn te koop via www.delamsooren.nl, via Dorpshuis de Vossenkuil en op 27 oktober aan de deur.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2018
Kosten:
€10
Site:
https://www.eilandtholen.nl/nieuws/doen-zien/week-van-de-streek-2018/

Locatie

Oud-Vossemeer
Back To Top