skip to Main Content
Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Montmartje

7 juli 2018 - 07:00 - 16:00

OUD-VOSSEMEER – Het Huys van Roosevelt organiseert dit jaar voor de tweede keer het MontMartje. Vorig jaar werd het dorpsplein in Oud-Vossemeer voor de eerste keer omgetoverd tot een bruisende markt en dat werd een groot succes. Daarom is besloten het MontMartje terug te laten keren op zaterdag 7 juli wanneer ook de Rabobank 7-Dorpentocht worden gehouden.

’t Zééuws MontMartje diende vorig jaar als alternatief voor de braderie in Oud-Vossemeer. Deze ging vorig jaar niet door vanwege een gebrek aan aanmeldingen. De lokale gemeenschap besloot daarom zelf iets op poten te zetten. Een markt met lokale kunst, curiosa, eigengemaakte spullen en typische streekproducten. Dit alles gebeurt in de sfeer van de Parijse wijk Montmartre, waar kunstenaars eveneens hun spullen verkopen.

Optredens

In de kerktuin kunnen de kinderen uit het dorp op een kleedje de spulletjes verkopen die ze zelf niet meer gebruiken. Deze dag zijn ook het Roosevelt Informatiecentrum en de NH kerk weer voor het publiek geopend. Daarnaast komt er ook een groot podium op het plein te staan waar verschillende bandjes en muziekgezelschappen gaan optreden. Op het plein is een groot terras en horecapaviljoen ingericht waar je de hele dag terecht kunt om te eten, drinken en genieten.

Via Rosa

Nieuw dit jaar is de ‘Via Rosa’, een knipoog naar de feestelijke intocht bij de vierdaagse van Nijmegen. Zo halen we in een feestelijke sfeer de lopers in van alle afstanden van de 30e Zevendorpentocht. Het is leuk dat alle wandelaars voor het eerst sinds vele jaren weer echt feestelijk en met een bloemenhulde in het centrum van ons  dorp worden ingehaald.

Gegevens
7 juli 2018 van 10:00 t/m 23:00 uur
Locatie: Plein Raadhuisstraat te Oud-Vossemeer
Organisator: Het Huys van Roosevelt

Gegevens
Datum: Juni 16
Tijd: 10:00 – 18:00
Kosten: Gratis
Website: google.nl
Locatie: Sint Philipsland
Organisator: Jacco Goedegebuure

Gegevens

Datum:
7 juli 2018
Tijd:
07:00 - 16:00

Locatie

Oud-Vossemeer
Back To Top