skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Huisconcert Gankelhoeve – Aline Hilderink

15 maart - 14:00 - 18:00

Het eerste concert

Op zondag 15 maart 2020 zal het allereerste huisconcert van de Gankelhoeve.

Aline Hilderink zal het concert verzorgen.
Muziek zat er bij Aline Hilderink al vroeg in. Ze was 8 jaar toen ze begon met drumles en op haar 13de startte ze met gitaarspelen door filmpjes op YouTube te kijken. De muzikale ontwikkeling kon niet op! Daarna is ze gebruik gaan maken van een loopstation en piano gaan spelen. Ed Sheeran is voor haar een grote inspiratiebron voor het ontwikkelen van een eigen sound. In 2017 bracht ze haar eigen album 13|17 uit op de streaming-diensten. In de tussentijd was ze betrokken bij de projecten December Tapes, Koningsspelen Breda, Under Construction en speelde ze op Breda Barst. Aline vindt stiekem de kleinere optredens op een bruiloft of feestje het leukst. Ze neem dan haar lijst met ± 65 nummers mee waaruit mensen nummers kiezen die ze vervolgens licht versterkt of akoestisch voordraagt.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3O9hcfA0QuY
Dit concert organiseer ik omdat ik de veiling van Poppodium Gebouw-T tbv Serious Request gewonnen heb. Om die reden wil ik bij dit concert geen entree vragen, maar een vrijwillige bijdrage bij binnenkomst (of ik kan een betaalverzoek sturen).

Bij komende concerten zal ik wel een entreeprijs vragen. Het is dan mijn streven om het entreebedrag aan de artiest te geven.

Ik vraag een kleine bijdrage voor consumpties.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
14:00 - 18:00
Website:
https://www.gankelhoeve.nl/huisconcerten/

Locatie

Zeeland Nederland + Google Maps

Overige informatie

Uw naam
Annechien Broekmeijer
Kosten evenement
vrijwillige bijdrage

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Back To Top