skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van het onbeperkt sporten 16 oktober 2019

16 oktober 2019 - 09:00 - 16:00

Op woensdag 16 oktober 2019 wordt de Dag van het onbeperkt sporten weer georganiseerd in Sint Philipsland tijdens de 15e editie van de voetbalschool. Deze dag staat in het teken van het aangepast sporten en is een samenwerking tussen Stichting Voetbalschool, NOAD’67 en gemeente Tholen.

Dag van het onbeperkt sporten is speciaal voor mensen die met het reguliere sporten niet altijd goed mee kunnen doen. Er zijn verschillende sporten waar je aan mee kunt doen. Zo is er aangepast tennis, aangepast voetbal, blindenparcours, maar natuurlijk ook voetbal van bekende gasttrainers. Het is gratis en je krijgt lunch, drinken en tussendoortjes! Aanmelden graag via roseline.vandenheuvel@tholen.nl

Deze dag is een onderdeel van een driedaagse voetbalschool, waarbij jongens en meisjes voetballes krijgen van professionals. Woensdag heeft het karakter “sporten met een beperking” gekregen voor alle leeftijden. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een beperking (zowel verstandelijk als lichamelijk) worden uitgenodigd om samen te komen sporten.

Praktische gegevens

Wanneer : woensdag 16 oktober 2019
Tijd : 9.00 – 16.00 uur, maar je mag ook tussentijds instappen
Waar : voetbalvereniging NOAD’67, Zijpestraat 13, Sint Philipsland
Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd, ook voor de begeleiding. Het dagprogramma komt het weekend vooraf op de website te staan waarbij er gewerkt wordt met een doordraaischema. Je komt in een groepje en elk onderdeel duurt ongeveer 30-45 minuten. Er zijn kleedkamers beschikbaar, neem naast voetbalschoenen (indien in bezit) ook normale sportschoenen mee voor op het tennisveld.

Aanmelden en meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingvoetbalschool.nl of www.unieksporten.nl

Hopelijk zien we jullie in grote getalen op deze fantastische dag verschijnen! Aanmelden kan vanaf nu via roseline.vandenheuvel@tholen.nl , onder vermelding van “dag van het onbeperkt sporten”, maar ook op de dag zelf is iedereen van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roseline van den Heuvel via 06-19826166

Sporten met een beperking in Zeeland kan zeker!

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 16:00
Website:
www.stichtingvoetbalschool.nl

Locatie

voetbalvereniging NOAD’67
Zijpestraat 13
Sint Philipsland, Zeeland 4675
+ Google Maps

Organisator

Stichting Voetbalschool
Telefoon:
0619826166
E-mail:
roseline.vandenheuvel@tholen.nl

Overige informatie

Uw naam
Roseline van den Heuvel
Kosten evenement
gratis
Back To Top