skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Akoestisch huiskamerconcert Delise – Tholen

29 februari - 14:30 - 16:30

Op zaterdagmiddag 29 februari geeft singer-songwriter Delise een akoestisch huiskamerconcert in de Gasthuiskapel in Tholen. Tijdens dit concert in intieme setting zal Delise covers en eigen gemaakte liedjes laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Laat je die zaterdagmiddag meenemen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes! Ook wordt ze begeleid door een cellist.

Dit huiskamerconcert is extra bijzonder: naast nummers van haar debuutalbum ‘Bladzijde 1′, zal Delise ook nieuwe muziek laten horen. Op zaterdag 28 maart 2020 zal Delise namelijk haar nieuwe cd ‘Kleine dingen’ presenteren in Gouda en voor aanwezigen van het huiskamerconcert is deze cd al een maand eerder beschikbaar.

Ben je benieuwd naar de nieuwste muziek van Delise? Geniet dan mee tijdens dit unieke huiskamerconcert van een middag vol muzikale verrassingen! Meer informatie en tickets zijn te vinden via www.truetickets.nl/Delise of via www.delise.nl.

Gegevens

Datum:
29 februari
Tijd:
14:30 - 16:30
Website:
www.truetickets.nl/delise

Locatie

Gasthuiskapel
Kerkstraat 15
Tholen, Zeeland 4691 CD Nederland
+ Google Maps

Organisator

Delise Music
Telefoon:
0628704597
E-mail:
info@delisemusic.nl

Overige informatie

Uw naam
Peter de Wijze
Kosten evenement
11 euro

Voor jou en onze veiligheid is het tijdelijk noodzakelijk om het toeristisch en recreatieve overnachten in Zeeland - en dus ook Tholen en Sint Philipsland - uit te stellen tot betere tijden. Het Coronavirus wordt op die manier wat beteugeld en een te grote druk op de Zeeuwse gezondheidszorg voorkomen, zeker nu er vakantieperioden voor de deur staan. Deze noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland is voor nu noodzakelijk. We hopen snel je weer te mogen uitnodigen. Voor vragen en antwoorden kijk op www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen#open-accordion-111

Ik begrijp het
X myStickymenu
Back To Top