Natuur

Doen & Zien

Bijna nergens vind je zoveel mogelijkheden om van het water te genieten ...

Waar vind je zo'n grote verscheidenheid aan natuur als op het eiland Tholen? ...

Vele trouwe gasten gingen u al voor, maar ook u zult gastvrij ontvangen worden...

Oosterschelde

Evenementen

Bekijk de city specail over het eiland Tholen ....

Wij nodigen u van harte uit in Poortvliet, op het Eiland Tholen. Landschapscamping Kruytenburg is vernoemd naar de voormalige boerderij. Kom kennis maken en verblijf op een plek met een rijke historie. U kunt genieten van zeer ruime campingplaatsen van elk 350m2 groot met WiFi, goed verzorgd en schoon sanitair, een schitterende kruidentuin en op het terras of in ons restaurant van een lekker eten.

 

De camping is ideaal gelegen, centraal op het Eiland Tholen in Zeeland. De kampeervelden bieden ruimte voor 75 plaatsen en worden omringd door een (eigen) natuurgebied waarin u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van de natuur en rust in de puurste vorm. Alles bij elkaar zo'n 8 ha. Het natuurgebied is o.a. ingericht met een waterpoel, een slenk, boomgaard, vogelrijk grasland, een vliedberg en een heuse vlinder- en kruidentuin.

De kruiden uit de kruidentuin worden gebruikt in ons restaurant. In het restaurant, de Eeterij kunt u genieten, op het ruime terras, van lekker eten tegen een vriendelijke prijs.

 

Camperplaats

De camperplaatsen op onze Landschapscamping Kruytenburg zijn op gras of verhard terrein. De camperservice plaats biedt u de mogelijkheid om uw vuil water af te voeren, schoon water bij te vullen en uw chemisch toilet te legen en reinigen. Ook uw huisvuil kunt u hier weggooien.

 

 

 

 

Waar vindt u ons ?

Landschapscamping Kruytenburg

Kruytenburgseweg 4

4693 RC  Poortvliet

T: 0166-612403

E: info@kruytenburg.nl

Populaire Campings