Natuur

Doen & Zien

Bijna nergens vind je zoveel mogelijkheden om van het water te genieten ...

Waar vind je zo'n grote verscheidenheid aan natuur als op het eiland Tholen? ...

Vele trouwe gasten gingen u al voor, maar ook u zult gastvrij ontvangen worden...

Oosterschelde

Evenementen

Bekijk de city specail over het eiland Tholen ....

Camping de Muie is een gezellig familie camping. De camping is gelegen in een rustige omgeving direct aan Nationaal Park Oosterschelde. In het omringende gebied vindt u diverse natuurgebieden, zoals bijvoorbeeld natuurgebied De Pluimpot. Direct grenzend aan de camping vindt u een aantal landgoederen in ontwikkeling wat zorgt voor een fraaie landelijke ligging . De landgoederen zijn grotendeels vrij toegankelijk en hierin zijn verschillende wandelpaden en waterpartijen aangelegd. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen dit zeker waarderen. Op een steenworp afstand vindt u de “smalstad” Sint Maartensdijk.

 

Liever wat meer vertier? Dat kan ook bij ons. In de zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren zorgt ons animatieteam voor volop activiteiten voor de kinderen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid activiteiten programma voor de volwassenen en in voor- en naseizoen worden er ook regelmatig activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

 

Voor de sportieve gasten hebben wij een tennisbaan, 2 zwembaden, een grote speeltuin, outdoor fitness en een sport/activiteiten veld. Ook hebben wij een kinderboerderij. Hier vindt u "Happerij Paal Nul", waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

 

Nieuwsgierig naar onze tarieven ? Of ga direct naar de website van Camping de Muie.

 

 

Waar vindt u ons ?

Camping de Muie

Kastelijnsweg 20

4695 RA  Sint Maartensdijk

T: +31 166 662840

E: info@campingdemuie.nl

Populaire Campings

Camping de Muie